Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’ın markası ‘Tarım Fuarı’ bugün açılıyor

13. Milas Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Expoline Fuarcılık tarafından Balçık Mevkisi’ndeki TARİŞ Fuar Alanı’nda kapılarını ziyaretçilerine açacak. Saat 11.00'de açılacak fuarda traktörlerden zeytin hasat araçlarına, süt sağım makinelerinden budama gereçlerine kadar her türlü tarım ve hayvancılık araç gerecinin yanı sıra çeşitli meyve ve çiçek fidanları da sergilenecek.

Milas’ın markası ‘Tarım Fuarı’ bugün açılıyor
  • 03 March 2022, Thursday 9:22

20 kamu kurumu ve meslek örgütlerinin destek verdiği Milas Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 13.’sü, bugün Milas’ta açılıyor. Saat 11.00’de Balçık Mevkisi’nde bulunan TARİŞ Fuar Alanı’nda düzenlenecek açılış töreninin ardından misafirlerini kabul edecek olan fuar, Milas’ın markası olmuş durumda. 3-6 Mart tarihleri arasında açık kalacak fuarda, yeni teknolojilerin kullanıldığı tarım ürünleri de sergilenecek. 

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınlayan fuarın düzenleyici firmasının yetkilisi Yavuz Hakbilir, fuara Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda firmanın katılarak ürünlerini sergileyeceğini belirterek "Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da pek çok firma fuarımıza ilgi göstererek stant açıp ürün sergileyecek. Tarım ve hayvancılıkla ilgili firmalar Milas fuarının önemini biliyor ve ilgi gösteriyorlar. Milas halkı da tarım fuarlarını seviyor. Ayrıca Milas tarım fuarları Türkiye'nin kendi alanında alışveriş potansiyeli en yüksek fuarlarından birisi" diye konuştu.

Fuarı destekleyen meslek odalarından Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ise, Milas'ta yıllardır kurumlar arası ortak akıl ve işbirliği ile düzenlenen fuarların büyük bir başarı ile gerçekleştirildiğini belirterek "Fuarımız bu yıl da Milas'taki kurumların, kuruluşların, odaların ortak aklı ve işbirliği ile yapılacak. Fuarımıza geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da çok ilgi var. Bu anlamda Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı, açılan stant sayısı, sergilenen ürün çeşidi, alışveriş potansiyeli ile kendini kabul ettirmiş durumda." dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis