İYİ Parti Beçin Mahalle teşkilat yapılanması tamamlandı

​​​​​​​İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla, Beçin Mahalle Teşkilat yapılanmasının tamamlandığını duyurarak, Beçin yönetimini basın kuruluşları aracılığıyla kamuoyuna tanıttı.

İYİ Parti Beçin Mahalle teşkilat yapılanması tamamlandı
  • 17 January 2023, Tuesday 11:40

Düzenlenen basın toplantısına; İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, Kurucu İlçe Başkanı ve Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çayırlı, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kurt, Eski Dönem İlçe Başkanı Kasım Özkan, İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nazan Yakabaşı, bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri ve yeni oluşan Beçin Mahalle yönetimi katıldı.

“HALKIMIZA 2023 SEÇİMLERİNİN UMUDU OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce; “Bugünkü toplantımızın amacı, partimizin Beçin Mahalle Teşkilatının tanıtımına ilişkin. Teşkilatımızın kuruluşu tamamlandı. Bu yeni oluşumu basın kuruluşlarının aracılığıyla kamuoyuna duyurmak ve arkadaşlarımızı tanıtmak istedik.

Malumunuz önümüzde çok önemli ve kritik bir genel seçim var. İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı olarak bu genel seçime tam kadro olarak hazırlanıyoruz. Mahalle teşkilatlarımızın tamamlanması, eksikliklerin giderilmesi yönünde çalışmalarımıza hız verdik. Bir yandan sandık görevlilerimizi oluşturulması, bunun yanında da saha çalışmalarımız bundan sonraki süreçte artarak devam edecek.

Bildiğiniz gibi 29 Kasım 2022 tarihinde ilçe kongremizi yaptık, ilçe yönetimi olarak göreve başladık. Akabinde geçtiğimiz günlerde il kongremizi de tamamladık. Bölgemizin koşullarından kaynaklı insanlarımız zeytincilikle uğraşıyor. Bu nedenle bölge insanı zeytinliklerde çalışıyor. Dolayısıyla bu durum bizlerin de sahadaki çalışmalarını aksatmış durumdadır. Ancak zeytin mevsiminin de sonuna gelindiği bu süreçte çalışmalarımıza hız vereceğiz. Birlik ve beraberlik halinde, bir bütün olarak, İYİ Parti ailesi olarak halkımıza 2023 seçimlerinin umudu olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz. Partimizi iktidara, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i de başbakanlık koltuğuna hep birlikte oturtacağız” diyerek tüm katılımcılara ‘hoş geldiniz’ dedi.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce’nin ardından konuşan Kurucu İlçe Başkanı ve Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çayırlı ise, Beçin Mahalle Yönetimini tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dedi ve başarı dileklerini iletti.

Çayırlı, toplantı salonunda asılı olan fotoğrafı göstererek; “Bu fotoğraf tam 5 yıl önce çekildi. 16 Ocak 2018 tarihinde… Kurucu ilçe yönetimimiz. Öncelikle buna değinmek istedim. Gürsel Başkanın da belirttiği gibi genel seçimlere yönelik tüm mahallelerde teşkilatlanmaya önem veriyoruz. Aslında partiyi kurar kurmaz arka arkaya seçimler oldu ve bu nedenle mahallelerde teşkilatlanma anlamında sıkıntılar yaşadık. Şunu açıkça belirtmek isterim ki Beçin’i ihmal ettik. Bunu da bir özeleştiri olarak söylemem gerek. Malum, 25 Ekim 2017 tarihinde ülkede İYİ Parti kuruldu, Milas’ta ise 8 Aralık 2017 tarihinde kuruldu ve Ocak 2018’de oluşan kurucu yönetimin tanıtımını yapmıştık. Hemen ardından Şubat ayında milletvekili aday adayları belirlendi, sandık görevlileri belirlendi derken saha çalışmaları başladı mahalle teşkilatlanmalarını aksattık.Genel seçimlerin ardından bu kez de yerel seçimleri yaşadık. Nasip bugüneymiş. Sizleri yürekten kutluyorum. Aslında Beçin yönetiminin tamamını geçmiş yıllardan tanıyoruz. Onların nasıl çalıştığını, neleri başardığını biliyoruz. Sizlere diyeceğim odur ki, bu parti tamamen bir çalışma partisidir. Sürekli halkın içinde olmanız gerekiyor. Nasıl ki İlçe Başkanımız Milas’ta genel başkanımızı temsil ediyorsa, sizler de Beçin’de temsil edeceksiniz. Yeri geldiğinde Beçin yönetimi olarak çalışacak, yeri geldiğinde ilçe yönetimine destek vereceksiniz. İlçe yönetimi olarak bizler de sizin çalışmalarınıza destek vereceğiz. Birlikte çalışırsak başarılı oluruz. Aynı konuda herkes kendi başına birşeyler yaptığında başarıdan söz edilemez. İlçe çalışırken, mahalle teşkilatları da çalışma yaptığında bir anlam taşır. Dolayısıyla tüm mahalle teşkilatları ilçe yönetimiyle koordineli bir çalışma programı yürütmeli” dedi.

BEÇİN MAHALLE BAŞKANI BAYRAM UYAR OLDU…

Yapılan konuşmaların ardından İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, Beçin Mahalle Başkanlığına Bayram Uyar’ın getirildiğini belirterek, oluşan mahalle yönetimini tanıttı. İlçe Başkanı İnce; “Partimizin kurulduğu süreçten bugüne Beçin’de, mahalle temsilciliğimizi layıkıyla yürüten Feridun Bey’e teşekkür ediyorum.  Beçin, Milas siyaseti için önemli bir beldemiz. Her daim siyasetin yoğun olduğu, siyaseti seven bir belde olarak biliniyor. Bu süreçte de İYİ Parti açısından Beçin Mahallesi’nin deyim yerindeyse bir kale olacağına inanıyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde İYİ Parti olarak iddialıyız. Emin olun sandıktan birinci parti olarak çıkma hedefindeyiz. Bu ekibin bunu başaracağına can-ı gönülden inanıyorum” diyerek oluşan mahalle yönetimini tanıttı.

Mahalle Başkanlığına Bayram Uyar getirilirken; Akif Aşıcı, Bilal Çiftçi, Mehmet Özen, Gültekin Külahlı, Feridun Akyar, Ertaç Ayyıldız, Turan Alkabak, Sebahat Uzun, Serkan Demircioğlu, Halil Çolak, Pervin Orhan mahalle yönetiminde yer aldı.

Beçin Mahalle Başkanı seçilen Bayram Uyar ise, önceki dönemlerde çalıştığı gibi bu dönemde de çalışacağını belirterek; “Birinci parti olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi ve oluşan mahalle yönetiminin hayırlı olmasını diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık