Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Jandarmadan Güllük’te ‘Trafik Haftası’ Etkinliği…

Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan Trafik Haftası dolayısıyla Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Ekipleri, Güllük Mahallesi’nde stand açarak trafikte uyulması gereken kurallara bir kez daha dikkat çektiler. Etkinlik, “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla gerçekleştirildi.

Jandarmadan Güllük’te ‘Trafik Haftası’ Etkinliği…

Bu sene 3’ncü kez düzenlenen Balık Festivali ve Çocuk Oyunları Şenliği’nin 2’nci gün etkinlikleri ilçemize bağlı Güllük Mahallesi’nde gerçekleşirken, her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan Trafik Haftası nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri de Güllük’te stand açarak, trafik kurallarına bir kez daha dikkat çektiler.

Her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi gününün ‘Karayolu Trafik Güvenliği Günü’ olduğuna dikkat çeken jandarma trafik ekipleri, bugünü takip eden haftanın da Karayolu Trafik Haftası olarak değerlendirildiğini, hafta dolayısıyla karayollarındaki ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının asgari düzeye indirilmesini sağlamak ve kamuoyunda trafik güvenliğine yönelik bilincin artırılması amacıyla etkinlikler düzenlendiğini belirtti.

İçişleri Bakanlığınca 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesi ile de etkinlik, “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla gerçekleşti.

Milas İlçe Jandarma Trafik Ekipleri, gün boyunca vatandaşlara; emniyet kemeri kullanımının önemini vurgulayan, bunun yanı sıra trafik kuralları ile ilgili hazırlanan afiş ve broşürleri dağıttı.

Dağıtılan broşürlerde, İçişleri Bakanlığınca son dönemde yürütülen ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz’ ve  ‘Hatalı Sürücüye Kımızı Düdük’ sloganları öne çıkarılırken, festival alanında bulunan ve isteyen vatandaşlara da alkol muayenesinin nasıl yapıldığı uygulamalı olarak gösterildi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık