Kalp Korosu izleyiciyle buluşuyor

​​​​​​​Milas Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen Yaratıcı Drama Kursları, ilk meyvesini veriyor. Yaratıcı Drama Kursu’na katılan oyuncular tarafından hazırlanan oyun, Cumartesi günü izleyici ile buluşuyor.

Kalp Korosu izleyiciyle buluşuyor
  • 24 December 2021, Friday 12:30

Yazarlığını Meriç Bardakçı’nın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Refik Yardımcı’nın oturdu Kalp Korosu oyunu Cumartesi günü saat 15.00’de izleyiciyle buluşuyor. Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyete başlayan Milas Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenecek oyun, Milas Belediye Toplantı ve Nikah Salonu’nda prömiyer yapacak.

“İmza Günü Gerçekleşecek”

Belediye kurslarına katılan öğrenciler tarafından hazırlanan oyunun ilk gösteriminin ardından oyunun yazarı Meriç Bardakçı Milaslılar için kitaplarını imzalayacak. Milas Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan oyunun diğer gösterimleri Milas Belediye Toplantı ve Nikah Salonu’nda Pazar günü saat 13.00 ve 15.00’de olacak.

“Milas Bir Sanat Kenti”

Prömiyerini Cumartesi günü yapacak Kalp Korosu oyunu hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Her zaman Milas Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetleri destekliyoruz. Yaratıcı Drama kurslarımıza katılan yetişkin grubumuzla hazırlanan çocuk oyunumuzun ilk gösterimini gerçekleştireceğiz. Oyunumuza 6-13 yaş aralığındaki tüm çocuklarımızı ve ebeveynlerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık