Kapalı Yüzme Havuzu haftaya açılıyor

Milas Belediyesi tarafından 4.6 milyon lira artı KDV’ye yaptırılan ancak işletme maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Atatürk Spor Kompleksi’nin yüzme havuzu, 10 Aralık’ta hizmete açılacak.

Kapalı Yüzme Havuzu haftaya açılıyor

Milas’ın Hayıtlı Mahallesi Erguvan Caddesi’nde bulunan Atatürk Spor Kompleksi’nin yüzme havuzu, 10 Aralık’ta hizmete açılacak.
Milas Belediyesi tarafından 4.6 milyon lira ve artı KDV’ye yaptırılan ve meclis kararıyla adı Atatürk Spor Salonu olarak konulan ancak işletme maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle 5 yıllığına işletmesi Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen, daha sonra da adı büyükşehir belediyesi tarafından Atatürk Spor Kompleksi olarak değiştirilen tesisteki çalışmalar, 2017 yılında tamamlanmıştı. 
İçerisinde; 2 adet basketbol ve voleybol sahası, konferans salonu, idari birimler, kafeterya, fitness ve spa merkezi bulunan tesisin yarı olimpik havuzunda yaşanan teknik problemler, yapılan iyileştirme çalışmalarıyla çözüldü.
Yüzme havuzu, önümüzdeki haftadan itibaren Milas’ta yaşayan vatandaşların hizmetine girecek.
Yüzme havuzu üye kayıt işlemleri ve detaylı bilgi için vatandaşların Milas Atatürk Spor Servisi’nden veya 0252 512 5880 numaralı telefondan bilgi alabileceği belirtildi.


 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık