KAYMAKAM ARSLAN KALINAĞIL MAHALLESİNDE

Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında; daire amirlerinin, kurum kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla Kalınağıl Mahallesi’ne haftalık rutin ziyaret yapıldı. Kaymakam Arslan, Kalınağıl Mahalle halkının aktardığı sorunların çözümü için gerekli birimlerle görüşerek, talimat verdi.

KAYMAKAM ARSLAN KALINAĞIL MAHALLESİNDE
  • 09 January 2019, Wednesday 11:16

Her hafta düzenli şekilde ilçemize bağlı bir mahalleye giderek vatandaşlarla buluşan, vatandaşın veya muhtarın aktarmış olduğu sorunları dinleyen ve çözüm için girişimlerde bulunan Milas Kaymakamı Eren Arslan, son olarak Kalınağıl Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle kahvehanesinde gerçekleşen buluşmaya; Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Ergun Kırova, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Kızılca, Milas Müftüsü Ali Saim Doğru, Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MUSKİ Müdürü Güray Emiroğlu, ADM Milas Müdürü Atilla Uzunoğulları, Telekom Müdürü Birol Acar, Kalınağıl Mahalle Muhtarı Mücahit Karaca, Çamlıbelen Mahalle Muhtarı Ramazan Özsivri ve yöre halkı katıldı.

Kalınağıl Mahalle Muhtarı Mücahit Karaca’nın mahallenin genel durumu hakkında Kaymakam Arslan’ı bilgilendirmesiyle başlayan toplantı, Kalınağıl mahalle halkının sorunlarının dinlenmesiyle devam etti.

Mahalle halkının özellikle zeytinlik yolları ile ilgili sorunlarını ve taleplerini not eden Kaymakam Arslan, taleplerin ilgili kurumlara iletileceğini belirtti.

Toplantı programı sohbet halinde; karşılıklı fikir alış verişleriyle son buldu.

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık