Kaymakam Böke Alaçam Mahallesi’ne ziyarette bulundu

​​​​​​​Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke eşi Gülşah Böke ile birlikte Milas’a bağlı Alaçam Mahallesi’ne ziyarete bulundu. Köyde tadilatları yapılacak olan ilkokul ve sağlık ocağı binalarını yerinde inceledi.

Kaymakam Böke Alaçam Mahallesi’ne ziyarette bulundu
  • 07 November 2022, Monday 10:20

Kaymakam Mustafa Ünver Böke ve eşi Gülşah Böke’yi Alaçam Muhtarı Turhan Yıldırım ve köylüler karşıladı. Kaymakam Böke, köy meydanında köylüler ile bir araya geldi.

Köylüler ile tek tek ilgilenerek, sorunlarını ve isteklerini dinleyen Kaymakam Böke, ziyaret sırasında köy ile ilgili yapacakları projeleri de anlattı.

“1931 yılında yapımı tamamlanan, mahallede yıllarca hizmet veren ve aynı zamanda Cumhuriyet dönemi kültürel miraslarımızdan olan Alaçam İlkokulu binasının tadilatını yaparak “Köy Yaşam Merkezi” olarak mahallede yaşayan kadınlarımızın hizmetine açmak üzere çalışmalara başlıyoruz.” diyen Mustafa Ünver Böke, “Bu sayede hem kültürel mirasımıza sahip çıkacak, hem de şehrimizin kıymetli kadınlarına sosyal yaşam ortamı oluşturacağız. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine yine geçmişte Alaçam Sağlık Ocağı binası olarak kullanılan binanın da tadilatı ile ilgili hazırlıklara başladık. Bu alanın da vatandaşlarımıza sağlık hizmetleri sunumunda kullanılmasını amaçlıyoruz.” Dedi.

Kaymakam Böke, “Kapısını, sofrasını ve yüreğini bizlere açan ve tüm içtenlikleri ile bizleri misafir eden tüm Alaçamlılara sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık