Kızılay Haftası Milas’ta da kutlandı

Türk Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, Kızılay haftasının Milas’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirterek, “Türk Kızılay Milas Şubesi olarak Kızılay Haftası kapsamında Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı Milas Gümüşlük Anaokulunu , Milas Sakarya İlkokulu, Selimiye İlkokulu, Özel Özge Anaokulu, Özel İmi İlkokulu, Milas Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu, Özel Final Ortaokulu ve Özel Sınav İlkokullarını ziyaret edip Kızılay Gönüllü Kamplarımızın filmlerini, çizgi filmi ve Kızılay Haftası Eğitim slaytını izleterek Kızılayımızın faaliyetleri hakkında çocuklarımıza bilgilendirmeler yaptık.

Kızılay Haftası Milas’ta da kutlandı
  • 07 November 2022, Monday 10:10

Kızılay Haftası kapsamında Kurumumuzu ziyaret eden Milas Gençlik Merkezi Müdürümüz Aşkın Binbire ve Milas KYK Müdürümüz Serkan Acarsoy’a ve gönüllü üniversite öğrencilerimize çok Teşekkür ederiz. Portakal Kreş Anasınıfı öğrencilerimizde kurumumuzu ziyaret ettiler, meraklı minik kızılaycılarımıza da teşekkür ediyoruz.

Geleceğin Kızılaycıları, Kızılay’ın temel ilkelerini ve kurumsal değerlerini samimi olarak benimseyen, içselleştiren, tutum, davranış ve hizmetlerine yansıtan, insan ıstırabını dindirmek için fedakârca hizmet üreten "iyilik neferleri"dir. Kızılay Haftası da Kızılaycılık ilke ve değerlerini ülke genelinde yaygınlaştırarak yeni iyilik neferlerini topluma kazandırmayı hedefliyoruz.

Kızılay Haftamız Kutlu Olsun” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık