Kaymakam Böke, kurum ziyaretlerine devam ediyor

​​​​​​​Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Böke, kurum ziyaretlerine devam ediyor

            Bir süre önce Milas Kaymakamı olarak göreve başlayan Mustafa Ünver Böke, ilçe genelinde yaptığı ziyaretlerine ve inceleme gezilerine devam ediyor. Bu kapsamda Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu’yu ziyaret eden Böke, müdürlüğe bağlı tesislerde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

İlk olarak Milas Şehit Metin Özcan Şehir Stadyumu’na gelen Kaymakam Böke’yi Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu ve müdürlük personeli stat girişinde karşılayarak; “Hoşgeldiniz” dedi.

            Kendisini karşılayan personele teşekkür eden Kaymakam Böke, Şehir stadyumunun tamamını dolaşarak İlçe Müdürü Uslu’dan bilgiler aldı. Buradaki ziyaretinin ardından Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir ve personelini de ziyaret eden Böke, burada da incelemelerde bulunarak merkezin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Böke son olarak beraberinde Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu ile birlikte, ilçemiz İsmetpaşa Mahallesi Sodra bölgesinde yapımına başlanılan bin kişilik spor salonu inşaat alanınra incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden bilgiler aldı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık