‘Milas Çocuk’ Dergisi 23 Nisan özel sayısı çıktı

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan Milas Çocuk Dergisi’nin ikinci sayısı okuyucularıyla buluşuyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara özel hazırlanan dergide çizgi roman, origami ve el becerisi, bilmece ve bulmacaların yanı sıra çeşitli içerikler bulunuyor.

‘Milas Çocuk’ Dergisi 23 Nisan özel sayısı çıktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel olarak hazırlanan derginin dağıtımı   Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

Derginin bu sayısında çocuklara ithafen bir yazı kaleme alan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Umutlarımızın yeşerdiği güzel bir bahar ayında, tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Yeni bir Milas Çocuk dergisiyle sizin bayram coşkunuza ortak olmak bizleri sevindiriyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı tüm çocuklara armağan ederken, insanlık için barış dolu bir dünya düşlemiştir. Sizler de gerek aldığınız eğitimle, gerekse bilgi kaynaklarını doğru kullanarak, çevrenize, ülkenize ve insanlığa yararlı bireyler olmayı amaçlamalısınız.

Biliyorum ki hepiniz ülkenizi sevecek, Atatürk’ün hedeflediği ileri ülkeler düzeyine taşımak için çalışacak ve gururumuz olacaksınız. Hepinize yaşam boyu başarı ve mutluluklar diliyor, gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık