Kazada ölen çiftçinin ailesine 50 bin liralık tazminat

Milas’ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve Milas Süt Birliği tarafından sigortalı olan süt üreticisi Kadir Karaca’nın ailesine, 50 bin liralık ferdi kaza sigorta tazminatı ödemesi yapıldı. Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Kadir Karaca’yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, büyük bir aile olduklarını ve üyelerinin her zaman yanlarında oldukları söyledi.

Kazada ölen çiftçinin ailesine 50 bin liralık tazminat

Milas Süt Birliği üyesi Kadir Karaca, geçtiğimiz 3 Ekim tarihinde ilçeye bağlı Çamköy Mahallesi’nde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Karaca’nın ani ölümü büyük bir üzüntüyle karşılanırken, Milas Süt Birliği yönetimi acılı ailenin yanında olarak, büyük bir aile olduklarını bir kez daha gösterdi. 
Karaca’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Milas Süt Birliği yönetimi, taziyede bulunduktan sonra ferdi kaza sigortalı birlik üyesi Karaca’nın ailesine ferdi kaza sigorta tazminatı ödenmesi yapılması için işlem başattı.
Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından, Karaca’nın eşi Nuray Karaca, oğulları Kader Karaca ve Güngör Karaca’ya Milas Süt Birliği’nde atılan imzalarla, toplam 50 bin liralık ferdi kaza sigorta tazminatı ödemesi yapıldı.
Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kadir Karaca’ya Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine tekrar başsağlığı dileyen Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği’nin iyi günde ve kötü günde her zaman üyelerinin yanında olan büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı. 
TÜM ÜYELERE FERDİ KAZA SİGORTASI YAPILDI
2019 yılı içerisinde 2 sürekli sakatlık ve bir vefat dolayısıyla sigorta tazminatı ödemesi yapıldığını söyleyen Başkan Gezgin, “Üretim yaptığımız alanlar aklımıza ve hayalimize gelmeyecek risklerle dolu. Tarımsal uğraş dünyanın her yerinde bu şekilde ciddi riskler içeriyor. Milas Süt Birliği olarak, bizim için çok değerli olan üreticilerimize, primi birliğimiz tarafından karşılanmak suretiyle 50 bin liralık ferdi kaza ve sürekli sakatlık durumlarını kapsayan kazalara karşı sigorta yaptırdık.” diyerek, 2018 yılında da hayatını kaybeden bir üyelerinin ailesine 50 bin liralık ferdi kaza sigorta tazminatı ödemesi yapıldığını söyledi. 
Karaca’nın eşi Nuray Karaca ve oğlu Kader Karaca, Milas Süt Birliği’nin yakın ilgi ve desteğiyle acılarının bir nebze olsun hafiflediğini belirterek, Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin ve yönetimine teşekkür etti.


  


 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık