Kılıçdaroğlu: “Kul hakkı yemem, kul hakkı yedirmem”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de Saray Rejimi'nin son bulmasını isteyen binlerce Muğlalı tarafından coşkuyla karşılandı. Menteşe Atatürk Bulvarı'nda halka hitap eden Kılıçdaroğlu, "22 yılda 418 milyar dolar dışarıya götürdüler. O paraları getirip bu millete vereceğim. Amerika'da 35 katlı göktelen yapmışlar. Londra'da villaları var. Attığınız her adımı biliyorum. O binalar da bizim ülkemizin olacak. Kul hakkı yemem, kul hakkı yedirmem. Benim siyasette kalıcı olmak gibi bir düşüncem yok. Bu ülkeye kardeşlik, barış, huzur gelecek. Ben gideceğim. Ailemle huzurlu bir yaşam süreceğim" dedi.

Kılıçdaroğlu: “Kul hakkı yemem, kul hakkı yedirmem”

ÇİFTÇİMİZ ASLA VE ASLA ZARAR ETMEYECEK"

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: "Eğer bir değişim istiyorsak sandığa gideceğiz. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir ülke inşa etmek istiyoruz. Biz aile destekleri sigortasını getireceğiz. Kadınlarımıza desteğe yönelik büyük projelerimiz olacak. Bütün köy okullarını açacağız. 100 bin öğretmen ataması yapacağız. Kırsaldaki çocuk kente gelmek zorunda kalmayacak. Beslenme çantası derdi olmayacak. 5 milyon 300 bin genç ilk kez oy kullanacak. O gençler bu iktidarı değiştirecek. Millet ittifakına vereceğiniz oyun ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. Size güveniyorum. İktidarımızda hiçbir üreticiyi toprağa küstürmeyeceğiz. Buğday, et, canlı hayvan, arpa, mısır dışarıdan geliyor. Türkiye cennet gibi bir ülke. Herşeyimiz var. Ama çiftçiyi toprağa küstürdüler. Çiftçimiz asla ve asla zarar etmeyecek."

“MİLLET AÇLIKTAN KIVRILIRKEN SARAYDA OTURULMAZ”

Bütün Suriyeli kardeşlerimizi geri yollayacağız. Kaç yıldır ev sahipliği yapıyoruz. Ama artık yeter. Onlar kendi ülkelerine gitmeliler. Onları ülkelerine yerleştireceğiz. 22 yıldır yiye yiye doyamadılar. 5-6 yerden maaş alan var. 22 yılda 418 milyar dolar dışarıya götürdüler. O paraları getirip bu millete vereceğim. Bay Kemal o parayı son kuruşuna kadar getirecek. Sizin o paraları dışarda hangi bankaya yatırdığınızı biliyorum. Hiçbir uluslararası mahkeme bir devletin soyulmasına göz yummaz. Amerika'da 35 katlı göktelen yapmışlar. Londra'da villaları var. Attığınız her adımı biliyorum. O binalar da bizim ülkemizin olacak. Kul hakkı yemem, kul hakkı yedirmem. Benim sarayda oturma gibi bir niyetim yok. Bizim mutlu bir evimiz var. Millet açlıktan kıvrılırken sarayda oturulmaz. Siz nasıl yaşıyorsanız ben de öyle yaşayacağım. Cumhurbaşkanı seçildiğimde Çankaya'ya gideceğim."

"KALICI OLMAK GİBİ NİYETİM YOK, KARDEŞLİK BARIŞ VE HUZURU GETİRİP GİDECEĞİM"

Terör nedeniyle bizi suçluyorlar. Yahu arkadaş, terör örgütünün saldırdığı kişi benim. Benim yanımda hiçbiri milliyetçilik yapamaz. Kuzey Irak'ta askerimizin kafasına çuval geçirilirken neden sesiniz çıkmadı. Milliyetçi olan kendi ülkesi için çalışır. Bizim iki kırmızı çizgimiz var. Vatanımız ve bayrağımız. 5 yıl içinde Akdeniz Havzasının en güçlü ülkesi olacağız. İstanbul'un nüfusu azalacak. 5 yıl içinde fabrikalarımız artacak. İnsanlarımız üretecek. Herkesin düşüncesine saygı duyacağız. Benim siyasette kalıcı olmak gibi bir düşüncem yok. Bu ülkeye kardeşlik, barış, huzur gelecek. Ben gideceğim. Ailemle huzurlu bir yaşam süreceğim."

"FAİZ, UYUŞTURUCU, İMAR BARONLARINA SON VERECEĞİZ"

Ahmet Davutoğlu ise, "13'üncü cumhurbaşkanımız ile beraberiz. Bu ülkeyi yolsuzluklarla, yasaklarla boğan iktidardan ülkeyi bahara taşıyacağız. Anadolu’yu adım adım dolaşıyoruz. Yeni bir Türkiye ve yeni bir bahara doğru yürüdüğümüzü görüyoruz. Paniğe kapıldılar. Söyleyecekleri söz kalmayınca bizi tehdit ediyorlar. Biz tehdite boyun eğmeyiz.

Bunların en militanları adalet bakanı ve İçişleri bakanı. Neymiş, biz teröristlerle işbirliği yapıyormuşuz. İnsan utanır yahu. 2019'da seçimlerde Osman Öcalan'ı TRT ekranlarına çıkardılar. Bunu halka unutturamazlar. 15 Mayıs'ta hukuk bunu size soracak" diyerek Muğla'da MUÇEV eliyle sahillerin yandaşlara peşkeş çekildiğini söyledi. Davutoğlu, "Rant çetelerine son vereceksiniz. İmar baronlarına, faiz baronlarına, uyuşturucu baronlarına son vereceğiz" diye konuştu.

GÜRÜN: "İKİNCİ YÜZYILA İKİNCİ KEMAL İLE GİRECEĞİZ"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de, "Bu alanı daha önce doldurmak isteyenler oldu. Nedense dolmadı. Ama şimdi doldu. Öyle bir zamandayız ki artık hepimiz yeter diyoruz. Gerçekten biz bu yönetimi haketmiyoruz. Hangi meslekte olursa olsun, her yaştan grup büyük bir azap çekiyor. Bundan kurtulmamız lazım. En büyük sorunumuz ise güvensizlik. Gaz çıktı mı bilmiyoruz. İnanmıyoruz. İkinci yüzyıla Atatürk'ün ilkeleriyle yetişmiş ikinci Kemal ile, Kemal Kılıçdaroğlu ile gireceğiz. Yolumuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık