Kızılay Milas Şubesi’nde genel kurul heyecanı…

Geçtiğimiz yıllarda genel merkez tarafından kapanan ancak kısa bir süre önce yeniden açılarak, başkanlığına aynı zamanda Milas Belediye Meclis Üyesi olan Ayşegül Semerci Güneş’in atandığı Kızılay Milas Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ayşegül Semerci Güneş, tek aday olarak girdiği genel kurulda üyelerin oylarıyla başkan seçildi.

Kızılay Milas Şubesi’nde genel kurul heyecanı…

Kızılay Milas Şubesi’ne ait hizmet binası önünde gerçekleşen genel kurula; MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, belediye meclis üyeleri İlhan Şimşek ve Mevlüt Kiriş, Kızılay Muğla il merkezi ve ilçelerin şube yöneticileri, atama yoluyla başkanlık görevine getirilen Ayşegül Semerci Güneş ve geçici yönetim kurulu üyeleriyle, dernek üyeleri katıldı.

Divan heyetinin belirlenmesi, saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın seslendirilmesiyle başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Ayşegül Semerci Güneş; “Değerli Kızılay gönül dostlarım. Geçmişten bugüne kadar Milas Kızılay Şubesi’nde hizmet etmiş tüm yöneticilerimize, verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Bugün oluşacak yeni yönetim kurulumuzun da güzel hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyorum.

Buradan, kan bağışında bulunan tüm hemşehrilerimize, destekleri için gönülden şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarken, bizlere her zaman desteğini esirgemeyen başta Milas Kaymakamımız Sayın Eren Arslan olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklerin yöneticilerine de Kızılay Milas Şubesi olarak teşekkür ediyoruz.

Tam bir gönüllülük esasıyla hizmet vermeye çalışan şubemiz, hiçbir zaman olmasını arzu etmediğimiz her türlü doğal afet ve felaketlerde daima halkımızın yanında olmuş, yardımlarıyla insanlarımızın yalnız olmadıklarını göstermiştir. Hiçbirimiz bu tür felaketlerin olmasını arzu etmiyoruz ancak olası felaketlere karşı da hazırlıklı olmak zorundayız. Yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza; uzanan bir el, sıcak bir sevgi ve gösterilecek ilgi için buradayız” diyerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Genel kurul; derneğin faaliyet raporu, gelir-giderlerinin görüşülmesi ve üyelerinin oylarına sunulması, yönetimin ibra edilmesi, 2019-2021 yılları arasında şubenin eylem planının görüşülmesi, önümüzdeki 3 yılın tahmini bütçesi, dilek ve temenniler bölümünden oluşan gündem maddelerinin görüşülerek, üyelerin oylarına sunuldu. Görüşülen ve üyelerin oylarına sunulan tüm maddeler oybirliğiyle kabul edilirken, önümüzdeki üç yıl için dernek yönetimine şu isimler seçildi:

Ayşegül Semerci Güneş (Başkan), Yönetim Kurulu Üyeleri; Akın Kuzyaka, A. Hasan Atıcı, A. Rahman Önder, Kubilay Şener, Tülin Yiğitkaya ve Vedat Kara.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Sevgi Cura, Burak Toğuç, Ferhat Acar, Kemal Aksu, Aysun Oğul, Hasan Koç ve Kutlay Karapınarlı seçilirken, denetim Kurulu üyeliklerine ise Murat Demirbağ ve Pınar Demir seçildiler.

Derneğin Genel Merkez Asil Delegeliğine ise; Akın Kuzyaka, Hasan Atıcı, Sevgi Cura ve Özlem Akyol seçildi.

Kızılay Milas Şubesi genel kurulu, başkanlığa seçilen Ayşegül Semerci Güneş’in teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık