Kızılcayıkık mahallesinde köy kahvesi yenilendi

Milas Belediyesi, kırsal mahallerin eksiklerini giderecek çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kızılcayıkık Mahallesi’nde eskimiş ve çökme riski bulunan köy kahvesi yenilendi.

Kızılcayıkık mahallesinde köy kahvesi yenilendi
  • 19 December 2018, Wednesday 9:29

Milas Belediyesi, Büyükşehir Kanunu sonrası köy statüsünden mahalle statüsüne kavuşan kırsal bölgelerdeki yatırımlarına devam ediyor. Kızılcayıkık Mahallesi'nde  bakımsızlık yüzünden çökme riski bulunan Milas Belediyesi’ne ait köy kahvesi, sil baştan yenilendi. Eski bina tamamen yenilenerek, modern hale getirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat , “Milas Belediyesi olarak gerek ilçe merkezinde gerekse merkeze uzak kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Kızılcayıkıkmahallemizin de bir takım eksikleri vardı. Mahallemizde bulunan köy kahvesini yenilemeye başladık. Ekiplerimiz kahvehanede yenileme çalışmalarını bitirerek yeni bir görünüm kazandırdı. Kısa bir süre içerisinde köy kahvemizi mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız”dedi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık