Milas Kapalı Spor Salonunun Son Konukları Yıldız Kızlar

30 yıllık bir mazisi bulunan Milas Kapalı Spor Salonu 19 Aralık Çarşamba günü son kez kapılarını spora açıyor. Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yıkım kararı alınan Milas Kapalı Spor Salonu, bir süre önce kulüp maçlarına kapatılmıştı.  Antrenman ve okul maçları için özel izinle bir süre daha spora hizmet eden Spor Salonu’nda son okul maçları, yıldız kızlar voleybol ilçe temsilciliği maçlarıyla, bugün tamamen spora ve sporculara veda ediyor.

Milas Kapalı Spor Salonunun Son Konukları Yıldız Kızlar
  • 19 December 2018, Wednesday 9:22

3 grupta 10 takım var

Milas Yıldız Kızlar Voleybol Milas Temsilciliği Maçları 17 Aralık Pazartesi günü Milas spor Salonunda oynanmaya başladı. Her grubun birincisinin Milas temsilcisi olarak Muğla grup maçlarına katılacakları Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası, 19 Aralık Çarşamba günü yapılacak son 4 maçla tamamlanacak.

A Grubu Takımları:1-Dr Mete Ersoy Ortaokulu 2-Çamköy Ortaokulu 3-Ovakışlacık Ortaokulu

B Grubu Takımları:1-Merkez Ortaokulu 2-Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu 3-Kısırlar Ortaokulu

C Grubu Takımları:1-Sakarya Ortaokulu 2-Özge Koleji Ortaokulu 3-İMİ Ortaokulu 4- Milas Özel Tek Ortaokulu

Oynanan Maçların Sonuçları

İMİ Ortaokulu:2 Tek Ortaokulu:0

Sakarya Ortaokulu:2 Özge Ortaokulu:0

Merkez Ortaokulu:2 Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu:0

Dr Mete Ersoy Ortaokulu:2 Çamköy Ortaokulu:0

Turnuvada Oynanacak Maçlar

19 Aralık Çarşamba

Saat 09.00 Çamköy Ortaokulu- Ovakışlacık Ortaokulu

Saat 10.30 Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu-Kısırlar Ortaokulu

Saat 12.30 Sakarya Ortaokulu-Tek Ortaokulu

Saat 13.45 Özge Ortaokulu- İMİ Ortaokulu

En Kısa Sürede Yıkılarak Yenisi Yapılacak

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede, Milas Kapalı Spor Salonu’nun en kısa sürede, daha modern ve çift tribünlü, seyirci kapatesitesi daha fazla olacak şekilde yapımına başlanacağı belirtilerek,“yapılacak yeni spor salonununun Milas’a çok uzun yıllar hizmet etmesi hedefleniyor” denildi.

Yeni spor salonunu,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veteriner Fakültesi Kampüs Alanına yapabilmek için gerekli girişimler içinde olduklarını belirten Muğla Gençlik ve Spor Müdür Serkan Öçalmaz, konu ile ilgili olarak, yer konusunda görüşmelerin yapılacağını vurguladı.

Yeni spor salonunun Milas’tan çok uzak olmasını istemediklerini vurgulayan Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, sporcuların ve ailelerin müsabakaları rahatça izleyebilecekleri bir yer arayışında olduklarını söyledi. Yer konusunda sıkıntı olması durumunda kapalı spor salonunu mevcut yerinde yıkarak yeniden yapacaklarını da vurgulayan Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Milas Şehit Metin Özcan Şehir Stadyumu’nun tamamlanmak üzere olduğunu, Ocak ayı içinde Milas’a yakışan modern bir Stadyumu Milas sporuna ve gençliğine kazandıracaklarını söyleyerek, “sırada artık Kapalı Spor Salonu var” dedi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık