Kocaman yürekli miniklerden mezuniyet töreni…

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı sonuna geldiğimiz şu günlerde, ilçemizdeki özel ve Milli Eğitim’e bağlı okullarda mezuniyet törenleri de birbiri ardına yapılmaya başladı. İşte o okullardan biri de Özel Milas Anaokulu oldu.

Kocaman yürekli miniklerden mezuniyet töreni…

Bu hafta sonu karne heyecanı yaşayarak uzun bir tatil sürecine girecek olan öğrenciler, içinde bulunduğumuz hafta içerisinde karne heyecanı öncesinde mezuniyet heyecanı yaşıyorlar. İlçemizdeki özel ve İlçe Milli Eğitim’e bağlı okullar birbiri ardına mezuniyet töreni düzenlerken, onlardan biri de ‘Süper Dadım’ olarak bilinen Özel Milas Anaokulu oldu.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

‘Kocaman Yürekli Minik Yıldızlar’ olarak anons edilen anaokulu öğrencileri, birbiri ardına sahneye çıkarak, ebeveynlerine hünerlerini sergilerken, okulun kurucusu Nazlı Yıldız, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada tüm anne-babalara seslenerek, çocuklarıyla bir kez daha gurur duyacaklarını söyledi.

Yıldız; “Bugün gerçekten hem sizler, hem de bizler çocuklarımızla bir kez daha gurur duyacağız. Öğretmenlerimiz nezaretinde uzun bir çalışma dönemi sonrası bugün sizlere hünerlerini sergileyecek olan tüm çocuklarımızı öncelikle medeni cesaretlerinden dolayı kutluyor, onları bu konuda yüreklendiren siz büyüklere de teşekkür ediyorum.

Aramızdan bu yıl mezun olacak çocuklarımıza, yaşadıkları her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşertmeleri, onların her birini güzel ve yararlı işlerde görmenin başta siz anne-babalar olmak üzere hepimizin emeklerinin semeresi olacaktır diyor, tüm yaşamları boyunca aileleriyle birlikte; sağlıklı, başarılı ve mutlu olmalarını diliyorum. Katılımlarınız için herkese teşekkür ederiz” dedi.

Okul kurucusu Nazlı Yıldız’ın konuşmasının ardından Özel Milas Anaokulu’nda eğitim alan minikler sırasıyla sahneye gelerek performanslarını sergilediler. Çocuklarını hem alkışlayan, hem de onların sahne performanslarını cep telefonuyla kaydeden büyükler, gece boyunca yerlerine oturmadılar.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık