Koronavirüs denetimleri ilçemizde de devam ediyor

​​​​​​​Koronavirüs denetimleri ilçemizde devam ediyor. Milas Kaymakamlığı koordinasyonunda gerçekleşen denetime, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mülki amirler ve beraberindeki heyet katıldı.

Koronavirüs denetimleri ilçemizde de devam ediyor
  • 23 March 2021, Tuesday 17:11

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile birlikte ilçemizde gerçekleştirilen denetimlere katılan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet, vatandaşlara koronavirüs önlemleri konusunda uyarılarda bulunarak, bilgilendirmeler yaptılar.

Hükümet Konağı önünden başlayan denetimler, ilçemiz caddelerinde devam ederken, esnaf ve vatandaşlara koronavirüs hakkında uyarılar yapılarak, alınan önlemler hakkında bilgilendirilmeler yapıldı. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına vatandaşların riayet etmesi belirtilerek, kalabalık ortamlardan kaçınılması gerektiği hatırlatıldı.

“Koronavirüsü hep birlikte mücadele ederek atlatacağız”

Denetimler sırasında esnafa kolaylıklar dileyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, pandemi döneminde son derece dikkatli olunması gerektiğini belirterek, vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konusunda kurallara uymaları gerektiğini hatırlattı. Koronavirüsün hep birlikte mücadele ederek atlatılacağını belirten Başkan Tokat, esnaf ve vatandaşlara sağlıklı günler diledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık