Kuşadası’na Damgalarını Vurdular

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu Kuşadası’nda gerçekleştirilen Zafer Kupası Karate Şampiyonasında ilçemiz sporcularının güzel başarıları şampiyonaya damgasını vurdu.

Kuşadası’na Damgalarını Vurdular

14 Kulübün 320 sporcuyla katılım sağladığı Karate Turnuvasına ilçemizi temsil katılan Tavaslı Karate ve İsmetpaşa Gençlikspor Kulübü’nün sporcuları, şampiyondaki müsabakalarıyla alkış aldılar.

Antrenörlüklerini Mehmet Tavaslı ile Cengiz Batu’nun yaptığı ilçemiz Karate kulübümüz takım halinde Kuşadası Ritmik Adaspor’un ardından ikincilik kürsüsüne çıktılar.

Turnuvada Kata ve Kumite dalında 25 sporcuyla mücadele eden ilçemiz Karate spor kulüpleri Tavaslı Karate ve İsmetpaşa Gençlikspor, 25 sporcuyla katıldıkları şampiyonda 23 sporcusunu madalya kürsüsüne çıkararak ilçemizi başarıyla temsil ettiler.

Muğla, Aydın, Denizli, İzmir, Antalya, Manisa ve Isparta’dan gelen Karate Spor Kulüplerinin kıyasıya mücadele ettikleri turnuvayla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Tavaslı Karate Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Tavaslı, Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu’ndaki Karate Turnuvası’nı, Milas sporcuların başarılı bir şekilde geçtiğini vurgulayarak,“25 sporcuyla katıldığımız turnuvadan 23 sporumuzu kürsüye çıkarmanın sevincini yaşadık” dedi.

Turnuvaya katılan ve derece yapan yapamayan tüm sporcularını da kutladığını vurgulayan Tavaslı, “Milas adını en iyi şekilde duyurmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Başarılı Sporcuların Dereceleri

Tuana Kurt- Kata ve Kumite 1./Ahmet Efdal Yılmaz- Kata 1. Kumite 2./Poyraz Efe Samit Kata 3. Kumite 1./Zeliha Nur Acar- Kumite1./Aleyna Cengiz Kumite 3./Halis Can Balıkçı Kumite 2./ Mina Sultan Özdemir Kumite3./ Beril Akdemir 2. Kürşat Aydın 2./Gülşah Esengil 1./Aysun Yılmaz 1./Emre Uzcan 3./Yusuf Yaslan 3./Samet Taşkın 1./Beyza Mina Samit 2./Nuri Efe Parasız 2./Ömer Faruk Tural 2./Denizhan Yıldız 3./Yağızhan Yılmaz 1./Salih Doruk Bayır 3.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık