Karyalı Koşucu 4 Madalya ile Milas’a Döndü

Türkiye Atletizm Federasyonu Tarafından organize edilen Mastırlar Türkiye Atletizm Şampiyonası 31 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleştirildi.

Karyalı Koşucu 4 Madalya ile Milas’a Döndü

Kadın ve erkek kategorilerinde yapılan çeşitli yaş gruplarında yapılan koşulara Milas adına 40 yaş üstü koşucusu Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu katıldı. Milas Karyalılar Koşu grubu sporcusu Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu 10 bin metre ve 4X100 metre bayrak yarışlarında birincilik kürsüsüne çıkarken,5 bin metre de ikinci ve 1500 metre koşusunda 3.olarak toplam 4 madalya ile Milas’a döndü.

Koşu sporuna sağlıklı olabilmek adına başladığını belirten Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu haftanın en az 4 günü Milas’ta gerçekleştirdikleri antrenmanlarla koşmanın artık hobi olmaktan çıkarak sportif bir etkinlik haline geldiğini söyledi. Karyalı Koşucular olarak hiçbir destek almadan kendi çabalarıyla yarışlara katıldıklarını da vurgulayan başarılı sporcu Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu, en büyük arzularının bugüne kadar hala tamamlanmayan Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’ndaki atletizm pistinin biran önce hizmete girmesi olduğunu söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık