Türkiye Beşincisi Oldular

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından İstanbul Şile’de 22-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen U18 Yaş grubu Plaj Voleyboluna ilçemizi temsilen katılan, antrenörlüğünü Milas Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Kemal Evren Keskin’in yaptığı Selene Baysal ve Karya Emre ikilisinden oluşan Plaj Voleybolu Takımımız, Türkiye Beşincisi olma başarısını gösterdiler.

 Türkiye Beşincisi Oldular

İstanbul’daki Plaj Voleybolu Turnuvası’na 2 takım ve 4 sporcuyla katılan voleybol takımımızdan Elif Sıla Özkan-Sinem Yıldırım ikilisi eleme turunda şampiyonaya veda ederlerken Selene Baysal-Karya Emre ikilisi son 8 takım arasına girme başarısı gösterdiler.

Milas Plaj Voleybolu Takımımızın antrenörü Kemal Evren Keskin katıldıkları voleybol turnuvası ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yaptı.

Keskin:”İstanbul Plaj Voleybolu Turnuvasına 2 takım ve 4 sporcu ile gittik. U18 yaş grubunda oynanan müsabakalarda Elif Sıla Özkan-Sinem Yıldırım isimli sporcularımdan oluşan ilk takımımız şampiyonada kendilerinden yaşça büyük sporcuların oluşturduğu takımlarla mücadele ettiler. Kendilerini kutluyorum. Onlar için bu turnuva büyük bir tecrübe oldu.

Şampiyonaya büyük bir katılım oldu. İstanbul’dan birçok takımın yanı sıra Kayseri’den, Samsun’dan, Antalya’dan ve farklı illerden gelen voleybol takımlarımızın mücadele ettikleri turnuvada başarılı maçlar oynayan ve Türkiye Beşincisi olan sporcularım Selene Baysal’ı ve Karya Emre’yi de kutluyor ve teşekkür ediyorum.

Plaj Voleybolunda Milas’ı temsil eden tek takım olarak sporcularım her katıldıkları turnuvada ellerinden geleni yaparak zorlu rakipleriyle mücadele ediyorlar. Milas’a daha önceki turnuvalarda U18 grubunda Türkiye 8.liği,U16 grubunda Türkiye 5.liği ve U14 grubunda Türkiye2.liği armağan ettik.

Bizlere verilecek destekler ile bundan sonra katılacağımız şampiyonalarda daha iyi ve güzel başarılar elde etmek için sahaya çıkacağız. Sırada Eylül ayı içinde yapılacak U16 grubu Plaj Voleybolu Şampiyonası var. Her şampiyona bizim için, sporcularım için bir tecrübeydi. Emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz”dedi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık