Latmos koşarak keşfedildi

Latmos’ta hafta sonu düzenlenen maratonda 400 koşucu zorlu parkurda ter attı. Kapıkırı’nda başlayan maraton; 10, 17 ve 45 kilometre olarak üç farklı etapta düzenlendi. Maraton açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de katıldı.

Latmos koşarak keşfedildi

Kapıkırı’nda başlayan 3. Muğla Büyükşehir Belediyesi Latmos Ultra Maratonu’nda 400 sporcu yer aldı. 10K Latmos Lake Koşusu , 17 K Latmos Short Trail ve 45 K Latmos Ultra Maraton olmak üzere üç farklı parkurdan oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Latmos Ultra Maratonu‘nda 400 koşucu, harikalar diyarı Latmos’u koşarak keşfetti.

Cumartesi günü düzenlenen Uluslararası T.C. Muğla Büyükşehir Belediyesi Latmos Ultra Maratonu; 11 ülkeden, 37 şehirden, 400 sporcuya ev sahipliği yaptı.

Bu yıl yarışın mottosu "Zamanda yolculuk’’ olarak belirlendi. Kapıkırı’ndan start alan koşucular, Latmos ‘un benzersiz coğrafyasında her adımda  tarih öncesinden günümüze uzanan  zamanda yolculuk yaptı. 17K ve 45 K ‘nın zorlu parkurları deneyimli koşuculara keyif verirken, yeni başlayanlar için 10 K göl koşusu eşsiz bir deneyim sundu.

Limit Sensin ekibi tarafından Latmos köylerinde düzenlenen Latmos Ultra Maratonu ile yörenin spor turizmi destinasyonu haline gelmesi ve köylerin ekonomik olarak gelişmesine de katkı sağlanması hedefleniyor. 

Yarış öncesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün koşucularla bir araya gelerek maratonun startını verdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık