Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Levent Optik, dünyaca ünlü Japon markası Hoya ile anlaştı

Levent Optik, bağımsız araştırma şirketlerince en iyi kaplama ödülünü alan dünyaca ünlü ‘Hoya’ markasını ilçemize taşıdı.

Levent Optik, dünyaca ünlü Japon markası Hoya ile anlaştı

Daha uzun ömürlü, parlamaların azalmasıyla daha net ve daha rahat bir görüş sağlayan, kaza ile çizilmelere karşı korunması, su, yağ, kir ve toz tutmayan özelliğiyle bilinen dünyaca ünlü ‘HOYA’ gözlük camlarını Milaslılarla buluşturan Levent Optik adlı işletmenin sahibi Levent Akyer, yapılan anlaşmayla ilgili; “Akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar, televizyonlar ve GPS cihazlarının mavi ışık yaydığını artık hepimiz biliyoruz. Bu cihazlara uzun süre bakmak; gözlerde zorlanmaya, yorgunluğa, hatta uykusuzluğa yol açtığı da yapılan bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır. İşte dijital yaşam tarzlarına yönelik bu tür rahatsızlıkları önlemek üzere üretilen ‘Hoya Camları’, insanların daha rahat görmelerini ve göz sağlığını koruyucu özelliği taşıyor.

Günümüzde insanlar, özellikle ofis çalışanları, bilgisayar ve televizyon karşısında uzun süre vakit geçiren çocuklar ve gençler gibi geniş bir kitle için en uygun çözüm olarak üretilen bu camlar, optik dünyasında bir devrim olarak nitelendiriliyor. Bu camların en büyük özelliğinin, gözleri korumanın yanı sıra daha yüksek kontrast ve daha rahat görmeyi sağlaması olduğu, bağımsız araştırma şirketleri tarafından yapılan araştırmalarla kanıtlanmış ve bu nedenle de ‘En iyi kaplama’ ödülü verilmiştir.

Bu alanda yapılan birçok araştırmada, cam ömrü ve performansının büyük oranda kaplamaya bağlı olduğu da kanıtlanmıştır. Hoya Camları, günümüz piyasasında en sert ve en dayanıklı yansıma önleyici kaplama özelliği taşıyor. Böyle bir ürünü ilçemize getirmek, Milaslı hemşehrilerimizin kullanımına sunmak bizim için de son derece önemliydi. Bunu başardığımız için gerçekten mutluyuz” diyerek, Milaslıları, bu ürünü incelemek ve daha fazla bilgi sahibi olmaları için mutlaka işletmeye beklediklerini söyledi.

  

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis