Lig kuraları çekiliyor

2021-2022 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme, 1.Amatör Küme ve U16 Ligi müsabakalarına katılacak ilimuz futbol kulüplerinin temsilcileri 5 Ekim Salı günü Saat 14.00 te Muğla ASKF binasında bir araya geliyorlar.

Lig kuraları çekiliyor

23 Eylül günü Muğla'da ASKF temsilcileriyle yapılan ilk lig toplantısında lig temsilcilerini belirleyen spor kulüpleri, 5 Ekim Salı günü yapılacak toplantıda katılacakları futbol lig gruplarını ve maç fikstürlerini öğrenecekler.

Muğla ASKF 'de yapılacak toplantıya belirtilen liglerde mücadele edecek futbol kulüplerinin temsilcilerinin yanısıra Muğla ASKF yönetimi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, TÜFAD temsilcisi, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği, İl Hakem ve Disiplin Kurulu yetkilileri de iştirak edecekler.

2021-2022 Futbol sezonunda Süper Amatör Küme, Birinci Amatör Küme ve U16 Liglerinde alınacak Covid 19 sağlık tedbirleriyle ilgili bilgiler verilecek ve liglerin gruplarıyla maç fikstürü  kura çekimi yapılacak.

Liglerin Başlama Tarihleri

BAL Ligi:30-31 Ekim

Süper Amatör Küme Ligi:6-7 Kasım

1.Amatör Küme Ligi:30-31 Ekim

U16 Ligi:13-14 Kasım

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık