Lig öncesi uluslararası özel turnuvadalar

​​​​​​​2018-2019 Ege Bölgesi Şampiyonu Milasspor Masterler Futbol Takımı 2020-2021 Spor sezonu öncesinde son hazırlık turnuvası için Balıkesir Ayvalık’a gidiyor.

Lig öncesi uluslararası özel turnuvadalar
  • 02 September 2020, Wednesday 10:07

17-20 Eylül tarihlerinde Ayvalık’ta düzenlenecek olan ve yabancı takımların da katılacakları Masterler Futbol Turnuvasıyla, lig öncesi son provalarını yapacak olan Milasspor Masterler Futbol Takımı, hem bu turnuva hem de Ayvalık turnuvası için antrenmanlarını Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda sürdürüyor. Takımın Genel Koordinatörü Erkan İşli ,Teknik Sorumlu Mehmet Kabak nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcular pandemi sürecinde futboldan ayrı kaldıkları zamanları yeşil sahalarla yeniden buluşarak geçiriyorlar.

Geçtiğimiz ay içersinde Bodrum Veteranlar Futbol Takımı’nın düzenlediği futbol şöleni turnuvasında ilk kez sahaya çıkan Milasspor Masterlerı futbolcuları, saha içersideki performanslarıyla bu yıl ligde yine şampiyonluğun en büyük adayı biziz mesajı verdiler.

Bodrum Turnuvası ve yeni sezon lig maçlarıyla ilgili bir açıklama yapan Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli ve Takımın Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak, Bodrum Turnuvasının futbola yeniden dönüşleri için anlamlı bir turnuva olduğunu vurguladılar. Yeni sezonda Ege Bölgesi Masterler Liginde hedeflerinin her zaman olduğu gibi iyi futbol ve başarılı sonuçlarla Milas’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten takımın teknik sorumluları, hafta sonu İzmir’de oynanacak olan Romanya Milli Karma -Türkiye Masterler Milli Karma karşılaşmasında Milli Takımın kalecilerinden biri olan Milasspor Masterler Kalecisi Metin Pozlu’ya ve Milli Takıma başarı dileklerini ilettiler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık