Lösemili çocuklara umut için donör olun!.. 

Türk Kızılay’ı Milas şubesi, “Belki de o sensin! Tüm lösemili çocuklara umut olmak için donör olmaya çağırıyoruz” sloganıyla Milaslıları bir kez daha kan bağışı yapmaya çağırıyor.

Lösemili çocuklara umut için donör olun!.. 

Türk Kızılayı Milas Şubesi Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kan bağışında bulunmak isteyen Milaslıların Atapark’ta konuşlanan Türk Kızılay kan bağışı aracına kimlik kartı ile birlikte gelerek 17.30 ile 24.30 saatleri arasında kan bağışı yapabileceklerini belirtti. 

Şube Başkanı Güneş; “Yapılan her kan bağışı ile 3 kişinin hayatı kurtarılıyor. Bununla birlikte yapılan her bağışla doğaya ağaç kazandırılarak yeşil çevreye ulaşılmasına katkıda bulunuluyor. Bugüne kadar Milaslı hemşehrilerimiz Türk Kızılay’ına çok önemli bir destek verdiler. Yaptıkları kan bağışıyla insanlara umut oldular, hayat verdiler. Bundan sonra da umutla bekleyen, özellikle de lösemi hastası çocuklarımızın bu sessiz çığlıklarına duyarsız kalmayacaklarından eminiz” diyerek, tüm duyarlı vatandaşlara, kan ve kök hücre bağışı yapmaları hususunda bir kez daha çağrıda bulundu.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık