Vakıf Başkanı Gönül; “Sosyal projelerimiz artarak sürecek”

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı tarafından düzenlenen, Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Burak Demirel’in katıldığı etkinlikte, her yıl 24 Temmuz’da basın mensuplarıyla bir araya gelme geleneği, gecikmeli olsa da yinelendi.

Vakıf Başkanı Gönül; “Sosyal projelerimiz artarak sürecek”

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, ilçemizdeki basın mensuplarıyla 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir araya gelme geleneğini, bu yıl da gecikmeli de olsa, kahvaltı etkinliğiyle yineledi. İlçemize bağlı Menteş Mahallesi’ndeki Midilli Restoran’da düzenlenen kahvaltı etkinliğine kısa bir açıklama yapan Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül; “Aslında sizlerle geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda 24 Temmuz’da sizlerle bir araya gelecektik ancak İl başkanımızın göreve yeni atanmış olması ve kendisinin de bu etkinliğe katılmak istemesi nedeniyle gecikmeli olarak bugün gerçekleştiriyoruz” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Gönül, “Milas Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak kurum/kuruluşlarımız ve hayırseverlerimiz işbirliğinde ilçe merkezimiz ve kırsaldaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik yardımlarımız geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de artarak devam ediyor, bundan sonra da imkânlar ölçüsünde devam edecek.

Şu ana kadar 230 öğrenciye ulaştık ve bu yardımlar hassasiyetle devam edecek. Tabi biz bunu halkımızdan aldığımız destekle yapıyoruz. Vakıf olarak düzenlediğimiz sanat kurslarımız, sportif faaliyetlerimiz de devam ediyor. İlçemizdeki kurum amirlerimize çalışmalarımıza verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi ve sözü İl Başkanı Burak Demirel’e bıraktı.

Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Burak Demirel ise: “Değerli basın mensupları öncelikle basından sansürün kaldırılmasıyla 24 Temmuz 1908 yılından bu yana her gün kutlanan Basın Bayramınızı kutluyorum. Bu vesileyle şehit gazetecilerimizi, basın mensuplarımızı, ülkücü şehit gazetecimiz Cengiz Akyıldız’ı rahmetle ve minnetle anıyorum.

Her yıl olduğu gibi Milas Ocak Başkanımız Hayrettin Gönül’ün Basın Bayramı toplantısında sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Bizlerin çalışmalarını vatandaşa, halka duyurmak adına bir köprü olmanız, bizlerin çalışmalarına yayınlarınızda yer vermeniz bizleri onore etmektedir. Milas’taki basın mensuplarımıza ve basın kuruluşlarımıza Milas Ülkü Ocaklarımıza vermiş olduğunuz destekten ötürü teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle şehit ve gazilerimizi gazetecilerimizi saygıyla anıyorum.” dedi.

Ülkü Ocakları Sünnet Şöleni 29 Eylül’de…

Ülkü Ocakları olarak uyuşturucu madde ve bağımlılıkla ilgili bilinç oluşturmak adına önemli projelere imza attıklarını ifade eden Demirel, sünnet olmuş ama düğünü yapılamamış çocuklara ve ailelere yönelik bir projenin müjdesini vererek şöyle devam etti:

“Muğla’da ortaöğretim, lise teşkilatlarımıza ve yerel halka yönelme gibi büyük projelerimiz var. Bunu inşallah Ülkü Ocakları tarihinde ilk defa yapılacak olan Ülkü Ocakları Sünnet Şöleni olarak gerçekleştireceğiz. 29 Eylül’de, sünnet olmuş ama düğününü yapamamış çocuklarımız ve aileleri için sünnet şöleni düzenleyeceğiz. Şunu da belirtmek istiyorum. Artık Ülkü Ocaklarından kaymakamlar, valiler yetişiyor. Ülkü Ocakları bir eğitim yuvası olarak faaliyetlerine ve hizmetlerine devam ediyor.”

Konuşmaların ardından etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık