BAŞKAN TOKAT MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas merkezde bulunan 13 mahalle muhtarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

BAŞKAN TOKAT MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Merkez mahalle muhtarları tarafından Siler Otel’de organize edilen kahvaltıya Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Çayırlı ve Hüseyin Çöllüoğlu ile beraber katılan Başkan Tokat; Önümüzdeki süreçte bu tür kahvaltıların daha sık düzenlenerek muhtarlarla bir araya geleceklerini dile getirdi.

2 Ağustos Cuma günü merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Tokat; Daha önceleri merkez mahalle muhtarlarımızla daha sık bir araya geliyorduk.Büyükşehir yasası gereği 132 mahalleye çıktık.Her zaman 132 mahalle muhtarını bir araya toplamak zor oluyor.Önümüzdeki süreçte bu tür birlik beraberlik kahvaltılarını bölgesel olarak daha sık düzenleyeceğiz dedi.

Mahalle muhtarlarının taleplerini de dinleyen ve yeni dönemde hizmetlerin merkez mahallelerde yoğunlaşacağını belirten Başkan Tokat; Milas Belediyesi olarak yeni bir seçimden çıktık.Hiç bir hizmet yapılmıyor gibi görünse de Belediyemiz bir toparlanma süreci içerisinde.Yapılacak çalışmalar planlanıyor, bütçeler ayarlanıp ona göre de ihale süreçleri devam ediyor.Bu dönemde hizmetlerimiz ağırlıklı olarak merkez mahallelerimize yoğunlaşacak” dedi.

Başka Tokat’ın açıklamalarının ardından mahalle muhtarları mahallelerindeki sorunları ve yapılması gerekenleri aktardı.Her muhtarı ayrı ayrı dinleyen Başkan Tokat, mahallelerde yaşanan sorunları ilgili birim Müdürlerine aktardı.Son olarak organize edilen kahvaltı için merkez mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Tokat, bir veya ikişer aylık dönelerde muhtarlar ile bu tür organizasyonlarda tekrar bir araya gelmek istediğini dile getirdi. Kahvaltı çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık