Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Beçinspor’da yeni oluşum…

2018-2019 Futbol Sezonu’nda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’un mevcut yönetimini 18 Ağustos 2019 Pazar günü Olağanüstü Genel Kurul’da yeni yönetimi belirleyecek.

 Beçinspor’da yeni oluşum…

2018-2019 spor sezonunda Süper Amatör Küme Liginde inişli çıkışlı bir grafik çizerek ligi 9.sırada tamamlayan Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi, gazetemize yaptığı açıklamada 18 Ağustos’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurulda yeniden kulüp başkanlığına talip olmayacağını, ancak yeni oluşum içersindeki yeni yönetim ekibini destekleyeceğini söyledi.

 

Beçin Gençlikspor’un Başkan Adayı Ekrem Vanlıoğlu…

 

2019-2020 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde yine hedefini şampiyonluk ve BAL Ligi olarak belirten Beçin Gençlikspor Kulübü, yeni sezona yeni kulüp başkanı ile girmek için gün sayıyor.

Uzun yıllar futbol kulüplerinde yöneticilik yapan iş adamı Ekrem Vanlıoğlu, sosyal medya hesabından, “Milas’ta futbolseverlerin arzu ettiği ve hasretle beklediği bir futbol takımını yeniden ortaya çıkarmak, Beçin Gençlikspor Kulübünde yeni sezonda olumlu güzel ve farklı işlere imza atmak için yeni yönetimimizle güçlü bir şekilde geliyoruz” dedi.

Milas’ta futbolu hak ettiği yere getireceklerini de söyleyen işadamı Vanlıoğlu açıklamasında; Beçin Gençlikspor ile hedefinin şampiyonluk ve BAL Ligi olduğunu bir kez daha belirterek güzel işlere futbol adına imza atmak için göreve talip olduklarını söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis