Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Maça son anda çıktılar!..

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele eden Milas Belediyespor Beçin Gençlikspor’da sosyal medyaya yansıyan futbolcu, teknik heyet, kulüp yönetimi arasında uzun süredir yaşanan parasal sıkıntılar nedeniyle Beçin Gençlikspor futbolcuları, 17 Şubat Pazar günü Güllük Sahasında oynayacakları Göcek Belediyespor lig maçına çıkmayacaklarını basın yoluyla spor komuoyuna duyurmuşlardı. Beçin Gençlikspor’da futbolcu kulüp başkanı arasında yaşanan bu gerginliklere son noktayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat koydu.

Maça son anda çıktılar!..

17 Şubat Pazar günü Milas Tantana isimli Cafe’de son kez bir araya gelen Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Futbol Takımı ile kulüp başkanı Erhan Çiftçi arasında yaşanan parasal krize son noktayı başkan Tokat koydu ve kendi kişisel bütçesinden Göcek maçı öncesinde futbolculara 10 bin TL vererek sporcularla yönetim arasındaki parasal sıkıntıyı kısmen giderdi.

Başkan Tokat Destek Oldu

Başkan Tokat Beçin Gençlikspor Kulübü Futbolcularına yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Parasal sıkıntılar her spor kulübünde yaşanıyor. Sizlerle kulüp yönetimi arasında parasal sıkıntılar anlamında neler yaşandığını çok fazla bilmiyorum, ancak bu sıkıntılar giderilmeyecek sıkıntılar değildir. Sizlerden Göcek maçına çıkmanızı istiyorum. Mevcut imkânlarla sadece sizlere değil diğer tüm spor kulüplerine de bugüne kadar destek olduk yine olmaya devam edeceğiz.

Gelecek günlerde kulüple, sizler arasında yaşanan bu parasal sıkıntılarınız için gerekli önlemleri almaya çalışacağız, sizlerde bugün oynayacağınız lig maçına benim için çıkarak mücadelenizi yapın” dedi.

Tepkimiz Kulüp Yönetimine

Beçin Gençlikspor Kulübü Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımı futbolcularından bazıları ve takımın teknik sorumlusu Fatih Arslan Başkan Tokat’a; “Siz her zaman geçmişte olduğu gibi bugünde bizlere destek oluyorsunuz, ancak bizler sizin bizlere verdiğiniz bu sözleri yönetim’den ve kulüp başkanından duymak istiyoruz. Bugüne kadar futbolcularımız ve bizler kulüp başkanı Erhan Çiftçi’nin bizlere verdiği hiçbir sözü yerine getirmediği için Göcek maçına ve daha sonraki maçlara paramız ödenmediği sürece çıkmama kararı aldık. Belediye Başkanımız olarak buraya kadar gelerek bizlere destek olduğunuz için teşekkür ediyoruz“diyerek,“Başkan Erhan Çiftçi’den parasal sıkıntıların hafta içinde çözülmesi garantisini istiyoruz” dedi.

Para Krizi Kısmen Giderildi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın verdiği para sıkıntısını çözümleme garantisine rağmen bir süre daha kendi aralarında  konuşan Beçin Gençlikspor Kulübü Futbolcuları, kulüp Başkanı Erhan Çiftçi’nin parasal sıkıntıları hafta içinde çözme sözü sonrasında Güllük’te oynayacakları Göcek Belediyespor ligkarşılaşmasına yarım saat kala Güllük Stadyumu’na gelerek maça çıktılar.

Beçin Gençlikspor Göcek Belediyespor’u karşılaşmanın 75. dakikasında Celal Can Demir’in attığı tek golle 1-0 yendi.

Müsabakada Celal Can Demir ve Bahri kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık