Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Maden Ocağı’nda göçük!..

İlçemize bağlı Türbe Grup Köyleri’nin bulunduğu bölgede faaliyet gösteren özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk gelen bilgilere göre madende çalışan 3 işçinin hayatını kaybettiği öne sürülürken, göçük altında başka işçilerin de olduğu bilgisini alan AKUT ve Jandarma ekipleri, arama kurtarma çalışmalarına başladı. Milas Kaymakamı Eren Arslan da olayı haber alır almaz bölgeye hareket etti.

Maden Ocağı’nda göçük!..

İlçemize bağlı Sarıkaya Mahallesi ile Labranda Antik Kenti’nin bulunduğu ‘Yumurtaş’ bölgesinde özel bir maden firmasına ait maden sahasında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 işçinin bulunduğu kepçenin, düşen kaya parçasının altında kaldığı ve işçilerin hayatını kaybettiği öne sürülürken, Bodrum ve Milas AKUT ekipleri ve jandarma arama-kurtarma çalışmalarına başladı.

Haberi alır almaz bölgeye hareket eden Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, arama-kurtarma çalışmalarını bizzat takip ederken, çalışmalardan bir an önce sonuç alınması için bölgeye iş makinesi ve arama-kurtarmada yardımcı olacak ekipler sevk ediliyor.

Milas Önder Gazetesi olarak gelişmeleri an be an sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.

 

 

 

 

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 2 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis