Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Maçlar seyircili oynanacak

​​​​​​​Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günler içersinde İstanbul Riva’da yaptığı toplanı sonrasında Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını verdi.

Maçlar seyircili oynanacak

Bu kapsamda; TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak olup locaların kullanımı da serbest bırakılacaktır.

Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması ve maske takması zorunlu olacaktır.

2020-2021 Spor sezonunda Türkiye Futbol Liglerinde Ekim ayı içersinde futbol maçlarına seyircilerin alınacak olmasıyla ilgili kriterlerin tam anlamında nasıl olacağı yine önümüzdeki günlerde Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak.

11 Eylül 2020’de başlayacak olan Süper Ligde ilk 4 haftada lig maçlarına seyirci alınmayacak. Ekim ayı içersinde ise sağlık kurallarına uyma şartıyla stadyumun seyirci kapasitesinin 100’de 30’u kadar seyirci maçları izleme şansına sahip olacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık