Mahalleler arası futbol müsabakaları bol gollü başladı

​​​​​​​Her yıl düzenli olarak Milas’ın futbolu çok seven mahallelerinde düzenlenen futbol turnuvaları bu sezon Milas Ovakışlacık mahallesinde 22-23 Nisan günleri başladı.

Mahalleler arası futbol müsabakaları bol gollü başladı

Milas Ovakışlacık  Mahalle sahasında başlayan futbol turnuvası müsabakalarını Muğla Bölgesi, bölge ve  klasman hakemleri yönetti.

Milaslı futbol severlerin özlemle bekledikleri mahalleler arası futbol turnuvasında 2 grupta 15 mahalle futbol takımı katıldı.

22 Nisan Cumartesi Oynanan Maçların Sonuçları:

Türkevleri:0 Meşelikspor:3

Pınarcıkspor:1 Gençlikspor:5

Menteşspor:4 Koruspor:4

23 Nisan Pazar Oynanan Maçların Sonuçları:

Çandırspor:4 Selimiyespor:3

Avşar Gençlik:3 Mumcular Atlas:1

Ovakışlacık:10 Kızılcayıkık:1

İasos İçme:9 Çamarasıspor:0

Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü oynanan toplam 7 müsabaka sonrasında iki gurupta toplam 15 takım karşı karşıya geldi.

Ovakışlacık Mahallesinin düzenlediği mahalleler arası futbol turnuvasında yer alan 15 takım arasında oynanan ilk hafta maçlarında alınan skorlar müsabakaların bol gollü geçeceğini belli etti.

Ovakışlacık mahallesi futbol turnuvasında bir çok takımda yer alan sporcuların birçoğunun Muğla Mahalli Ligi Süper Amatör küme görmüş sporcular olması turnuvanın çok gollü ve çekişmeli geçeceğini gösterdi.

Önümüzdeki hafta oynanacak futbol turnuvası ikinci haftasında hiç bir takım ayrımı yapmadan her branşta sporculara kalemiyle destek veren Milas Önder Gazetesi olarak turnuva müsabakalarında yer alan takımlara başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık