Bahar turnuvası devam ediyor

​​​​​​​İlçemiz okulları arasında Bahar Spor karşılaşmaları futbol ve voleybol branşlarıyla oynanmaya başlandı.

Bahar turnuvası devam ediyor

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İşleri Koordinatörü Zehra Şimşek hocanın organizasyonu yaptığı okul sporlarına Milas Gençlik ve Spor İlçe Spor Müdürlüğü ve Milas Belediyesi ve Spor Birimi ve Spor sahaları ve çalışanlarıyla destek veriyor.

Genç Erkekler ve yıldız Erkekler gurubunda oynanacak futbol müsabakaları Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda oynanıyor. Futbol müsabakalarının yanı sıra Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda bay ve bayan voleybol takımları her yıl olduğu gibi bu yılda voleybol müsabakalarına devam ediyor.

Futbol Gençler Kategorisi..

Liseleler grubu okul futbol müsabakaları 25 Nisan Salı günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda ilk gün maçlarıyla oynanmaya başlandı.

A grubunda:1-Milas Anadolu Lisesi 2-Mehmet Akif Ersoy ÇPL 3-Cumhuriyet Anadolu Lisesi 4-Şehit Murat İnci Spor Lisesi

B grubunda:1-MTAL 2-Atatürk MTL 3-İMİ 4-ÖZGE Koleji okul takımları turnuvaya katılıyorlar.

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan futbol müsabakalarına Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri Alim Deligöz, Önder Becek, Soner Becek, Hüseyin Açar, Akın Çilek yönetiyor.

Futbol branşının yanı sıra Milas Kapalı Spor Salonu’nda oynanan bay ve bayan voleybol müsabakalarını beden eğitimi öğretmenleri Mustafa Emekli, Tuncay İn, Ümit Demir, Kemal Evren Keskin, Denizhan Kuşçu yönetiyor.

Okullar arası futbol ve bay ve bayan voleybol takımları müsabakalar önümüzdeki günlerde devam edecektir. Okullar arası değişik branşlardaki müsabakalar önümüzdeki günlerde devam edecek.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık