Mahallelerde çalışmalar hız kesmeden sürüyor

Milas Belediyesi ekipleri, Pinar, Kırcağız ve Günlük Mahalleleri’ndeki çalışmalarını tamamladı.

Mahallelerde çalışmalar hız kesmeden sürüyor
  • 16 February 2022, Wednesday 11:37

Pinar Mahallesi’nde çocukların keyifli bir şekilde vakit geçirebileceği, aynı zamanda her yaştan vatandaşın spor faaliyetlerini gerçekleştirebileceği oyun grubu ve spor aletleri kurulumunu tamamlayan ekipler, Kırcağız Mahallesi’nde ise 260 metrelik 60’lık koruge boru döşeme işlemini tamamladı.

Günlük Mahallesi’nde de çalışmalarını tamamlayan ekipler köy tuvaletinin tamiratının yanı sıra muhtarlık binası ve köy kahvehanesinde tamirat ve boyama işlerini tamamlayıp, vatandaşların hizmetine sundu. 

‘Daha güzel bir Milas için hizmetlerimizi sürdüreceğiz’

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Mahallelerimizdeki yapılması gereken çalışmaları tespit ederek, planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz Pinar, Kırcağız ve Günlük Mahalleleri’nde çalışmalarını tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu. Eksiklikleri yerinde tespit ederek, vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Daha güzel bir Milas için elimizden gelen tüm gayretle hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık