Tarımda 20’nci yılını kutlayan DenizBank’tan TARİŞ Zeytinyağı Kooperatifi üyelerine avantajlı kampanyalar

​​​​​​​DenizBank, SS 153 no’lu Milas Zeytin ve Zeytin yağı  Tarım satış Kooperatifi ile iş birliği protokolü imzaladı. Banka, kurum üyesi üreticilere tarımdaki 20’nci yılına özel avantajlar sunacak.

Tarımda 20’nci yılını kutlayan DenizBank’tan TARİŞ Zeytinyağı Kooperatifi üyelerine avantajlı kampanyalar
  • 16 February 2022, Wednesday 11:26

Tarişbank’ı 2002 yılında satın alarak sektöre en büyük kaynağı sağlayan DenizBank, Milas Zeytin ve Zeytin yağı  Tarım satış Kooperatifi ile imzaladığı protokolle, 20. yılına özel avantajlı oran ve kampanyaları üreticiyle buluşturuyor.

‘Üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalışıyoruz’

DenizBank Milas Şube Müdürü Mehmet AYBAR, Denizbank Milas Şubesi Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Melih TARHAN, SS 153 no’lu Milas Zeytin ve Zeytin yağı  Tarım satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı  Kamil GÜL, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Müdür Elin ALPAY’ın   yer aldığı toplantıda AYBAR, konuyla ilgili olarak “Memleketimize duyduğumuz sorumluluk bilinciyle tarıma katkıyı, ülkemizin geleceğine yatırım bilinciyle odağımıza yerleştiriyoruz. Yenilikçi finansal çözümlerimiz, ülkemizin dört yanında sektörün dinamiklerini yakından tanıyan ziraat mühendisi kadrolarımız ve 20 yıllık bilgi birikimimizle üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Tarımdan elde edilen geliri artırıp masrafları azaltmaya yönelik çalışmaları önemsiyoruz. SS 153 no’lu Milas Zeytin ve Zeytin yağı  Tarım satış Kooperatifi  iş birliğimiz ile çiftçilerimizi, verimliliklerini yükseltecek kampanyalarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık