Mavi kapaklar tekerlekli sandalyeye dönüştü

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği tarafından toplanan mavi kapaklar, Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şubesi’nin işbirliğiyle tekerlekli sandalye olarak geri döndü. Sandalye, Milas’ta yaşayan bir ihtiyaç sahibine teslim edildi.

Mavi kapaklar tekerlekli sandalyeye dönüştü
  • 26 January 2022, Wednesday 16:25

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Erhan Sayın, dernek olarak mavi kapak kampanyası başlattıklarını ve Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şube Başkanı Esma Ezenel işbirliğinde engelli bir vatandaşa toplanan kapaklarla tekerlekli sandalye aracı teslim ettiklerini ifade etti. Kampanyanın devam ettiğini söyleyen Sayın, duyarlı vatandaşlardan destek beklediklerini açıkladı.

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği, geçtiğimiz günlerde toplanan mavi kapakları Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şube Başkanı Esma Ezenel’e teslim etti. Bir adet engelli aracı, Milas’a bağlı kırsal mahallerden birinde yaşayan ihtiyaç sahibi bir hastaya teslim edildi.

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Erhan Sayın, “İhtiyaç sahibi memnuiyetlerini dile getirerek sağlık raporu ile birçok kuruma başvuru yaptığını ancak başvuruların sonuçlanmadığını, yerel basında çıkan haberlerde bu etkinliği düzenleyen Dünya Türkleri Derneği’ne telefon ile ulaştığını söyledi. Bu talebi cevapsız bırakmadık arabamızı teslim aldık ve teslim ettik.” dedi.

MAVİ KAPAK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Mavi kapak kampanyasının devam ettiğini söyleyen Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Erhan Sayın, “Plastik kapakları atmayın, toplayın. Engelliler için umut oluyor. Muğla için 0555 004 48 26 – Milas için 0553 233 01 34 nolu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.” diyerek duyarlı vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık