Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Mesaisini bitiren kar oynamaya koştu

Yıllardır kar yağışına hasret kalan Milas’ta yaşayan vatandaşlar, soğuk dinlemeden kar oynamaya gitti. Vatandaşın kar eğlencesi dolayısıyla Milas-Yatağan Karayolu’nun emniyet şeridinde araç park edecek yer bile kalmadı. Karın en çok keyfini ise çocuklar çıkardı.

Mesaisini bitiren kar oynamaya koştu
  • 26 January 2022, Wednesday 16:27

Milas’ta dün etkili olan kar yağışı, Milas’ı bambaşka bir görüntüye bürüdü. Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı trafiği olumsuz etkilerken, güneşin doğmasıyla birlikte çok sayıda vatandaş, kar yağışı alan bölgelere adeta akın etti. Vatandaşlardan bazıları aileleriyle, bazıları da arkadaşlarıyla yağış alan bölgelere geldi. Kar yağışına en çok sevinenler de yine çocuklar oldu. Kar yağışını fırsat bilen çocuklar karton ve naylonlarla yaptıkları kızaklarla kayarak gönüllerince eğlendi. Okulların ara tatilde olmasını da fırsat bilen çocuklar, kar yağışı alan bölgelerde kayarak karın keyfini çıkardı. Çocukların kızak keyfi ise renkli görüntüler oluşturdu.

KARAYOLUNDA PARK YERİ BULUNAMADI!

Kar oynamak için evlerinden çıkan vatandaşların çoğunluğu, yoğun bir kar yağışı alan ve ulaşımın şehir merkezine yakın olduğu Milas-Yatağan Karayolu’nun Korucuk Mahallesi yakınlarını tercih etti. Karayolunun emniyet şeridi ise, kar oynamaya giden vatandaşların araçlarıyla doldu taştı. Bölgeye aileleriyle birlikte gelen vatandaşlar, “Bu fırsat bir daha gelmez dedik, kar oynamaya geldik. İyi ki de gelmişiz. Çocuklarımız hayatında ilk defa kar görüyor. Dolayısıyla çok mutlu oldular. Bolca fotoğraf çekildik.” dedi.

KAR GERİ GELECEK Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; önümüzdeki günlerde Milas’ta kar yağışı beklenmiyor. Tahminlere göre hafta sonunu yağmurlu geçirecek olan Milas’ta pazar gününden itibaren sıcaklık bir nebze de olsa yükselecek. Beklenen hava tahminleri ise şöyle: yarın 1/9 az bulutlu, cuma: 1/11 az bulutlu, cumartesi: 2/12 yağmurlu, pazar: 6/14 yağmurlu, pazartesi 6/12 çok bulutlu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık