Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

M.Cevdet Anday Etkinlikleri’nin ikinci gününde ÖREN’DE ALİ ALTAY FIRTINASI

Anadolu Rockmüziğinin güçlü sesi Ali Altay, Ören mahallesinde verdiği konserle adeta fırtına estirdi.

M.Cevdet Anday Etkinlikleri’nin ikinci gününde  ÖREN’DE ALİ ALTAY FIRTINASI

Milas Belediyesi tarafından Roman,Şiir,Tiyatro ve Deneme yazılarının ünlü ismi Melih Cevdet Anday adına bu yıl 14.’sü düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında sahne alan Anadolu Rock Müziğinin güçlü sesi Ali Altay, söylediği bir birinden güzel şarkılar ve sahne  performansıyla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Altay, Neşet Ertaş,Cem Karaca,Barış Manço ve Edip Akbayram gibi usta isimlerin sevilen şarkılarını izleyiciler ile beraber seslendirdi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu,Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık izleyici topluluğunun katıldığı konserde sanatçı Ali Altay, Türk edebiyatının önemli ismi Melih Cevdet Anday’dan da özgüyle bahsetti.Altay ayrıca bugünlere gelmemizde kişiliğimizi,benliğimizi,kimliğimizi kazanmamıza neden olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirterek,konser boyunca söylediği tüm şarkıları ise son günlerde artan kadın cinayetlerine dikkat çekme adına tüm kadınlara hediye diyorum dedi.

Konser sonrası sahneye gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat;  Melih Cevdet Anday etkinliklerinin 14. yılına gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek gelecek yıllarda da aynı etkinliğin süreceğini belirtti. Başkan Tokat, sanatçı Ali Altay’a güzel performansı için teşekkür ederken günün anısına çiçek ve plaket takdiminde bulundu.Konser hep bir ağızdan söylenen İzmir marşı ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis