Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Meclis toplantısında konuşan Başkan Tokat: “2022 YILI YATIRIM YILI OLACAK”

Milas Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı dün saat 15.00'te Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Mecliste konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 2022 yılının belediye hizmetleri açısından yoğun geçeceğini söyledi.

Meclis toplantısında konuşan Başkan Tokat: “2022 YILI YATIRIM YILI OLACAK”
  • 09 January 2022, Sunday 12:06

Milas Belediye Meclisi, 2022 yılının ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Yoğun bir gündemle gerçekleştirilen meclis toplantısında 17 ana, 11 ek gündem maddesi görüşüldü; çeşitli komisyonların hazırladığı 17 rapor karara bağlandı.
Meclis toplantısı öncesi konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 2022 yılının belediye hizmetleri açısından çok önemli bir yıl olduğunu belirterek, "Özellikle pandemi döneminde gerçekleştirilmesi gereken yatırımlar, pandemi sonrasına ertelendi. Yeni bir pandemi kısıtlamasına uğramaz isek 2022 bu açıdan belediyelerin daha yoğun çalışması gereken bir dönem. Biz de yatırım bütçemizi diğer senelere nazaran daha üst seviyelerde tutarak bu yılın yoğun ve hareketli geçeceği işaretlerini vermiştik." dedi.
Milas'ın özel bir bölgede ve pek çok imkana sahip olduğunu kaydeden Başkan Tokat, "2022 avantajlarımızı yerel ve genel yatırımlarla, halkımız lehine olanakların sunulması adına ortak akılla hareket edeceğimiz bir yıl olacaktır. 2022 başta şu anda devam etmekte olan  DSİ, Aydem yatırımları ile merkezi ve yerel önemli yatırımlara sahne olacak. Yine daha önce ilan edilen takvime göre 2022, aynı zamanda doğalgaz ile ilgili çalışmaların yaşanacağı bir yıl olacak. Bu anlamda çok yoğun çalışmamız gereken bir yıla giriyoruz." şeklinde konuştu.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gazetemiz yayına hazırlandığı sırada meclis toplantısı devam ediyordu.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis