Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde çalışmalar kıyasıya devam ediyor

​​​​​​​Türkiye’nin en önde gelen güreş eğitim merkezinden biri olan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri, antrenörleri Abdullah Aldemir, Mustafa Boylu, Onur Bozan nezaretinde 2022-2023 sezon başı çalışmalarına kendi tesislerinde devam ediyorlar.

Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde çalışmalar kıyasıya devam ediyor
  • 23 September 2022, Friday 10:35

Geçtiğimiz sezonlarda Türkiye’de ve Avrupa’da katıldıkları şampiyonalarda bir çok başarılara imza atan, Milas’ın adını dünyaya duyuran Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi güreşlerinin yanı sıra sezon başında güreş sporcuları seçme sınavına katılan sporcular, sınavı kazanarak çalışmalara başladı. Eski ve yeni güreşçiler hakkında Abdullah Aldemir hoca gazetemize şu bilgileri verdi;

“Güreş severlerin bildiği üzere Türkiye’de faaliyetde bulunan güreş eğitim merkezlerine sınav sonucu alınan, bugüne kadar mensubu oldukları güreş eğitim merkezinde başarılara imza atan birçok yetenekli güreşçiler bulunmaktadır. Geçmiş günlerde yapılan sınav sonrasında Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’ni başarıyla temsil eden 14 güreşçimizin yanı sıra sezon başında girdikleri sınavı başarıyla kazanan yeni 10 güreşçimiz ile toplam 24 güreşçimiz bulunuyor. Güreş eğitim merkezinde eski ve yeni güreçilerimizle iyi bir ekip oluşturduk. Hedefimiz her yıl olduğu gibi bu sezonda da  başarılı neticeler almak.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık