Milas Gençlikspor U16 takımında çalışmalar devam ediyor

​​​​​​​Alt yapısı kurulduğu günden beri Muğla Mahalli Ligi’nde değişik kategorilerde yer alan Milas Gençlikspor alt yapı takımları Ekim ayının son haftasında başlayacak olan mahalli U16 liginde geçen yıl olduğu gibi gurup şampiyonu olmak için çalışmalarına Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Güray Fedakar hocanın nezaretinde 24 sporcusuyla devam ediyor.

Milas Gençlikspor U16 takımında çalışmalar devam ediyor
  • 23 September 2022, Friday 10:38

Geçen sezon mahalli U16 liginde gurup şampiyonu olarak Muğla ili şampiyonasına play-off müsabakalarında yarışan Milas Gençlikspor U16 takımının teknik sorumlusu Güray Fedakar, yeni sezon için düşüncelerini paylaştı.

Güray Fedakar’ın açıklaması şu şekilde;

“Alt yapımızda 3 yıldan beri birlikte çalıştığım sporcularımla bu sezon da gurup şampiyonluğu elde etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2022-2023 sezonu başında takımımıza yeni gelen sporcularımızı seçmelere aldık. Takımımızda forma giyebilecek olan yetenekli sporcuları kadromuza kattık. Üç yıldan beri U16 liginde çok başarılı müsabakalar sergiledik. Arka arkaya gurup şampiyonu olduk. Hedefimiz 2022-2023 sezonunda, ilk önce gurup birinciliği, ardından Muğla il birinciliği elde etmek istiyoruz. U16 liginde yer alan yetenekli sporcularımız geçen yıldan daha elit sporculara sahip.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık