Menteş Gençlik Spor’dan teşekkür plaketi…

Kulüp Başkanlığını Av. Gürsel İnce’nin yaptığı, 2015 yılında kurulan ve ilk yıl U17 futbol takımıyla amatör kümede mücadeleye etmeye başlayan Menteş Gençlikspor yönetimi, kulübe sağladığı maddi katkı dolayısıyla Levent Optik adlı işletmenin sahibi Levent Akyer’e bir teşekkür plaketi verdi.

Menteş Gençlik Spor’dan teşekkür plaketi…

Geçtiğimiz günlerde bir kahvaltı organizasyonu yaptıklarını ve bu plaketi orada Levent Akyer’e vereceklerini, ancak Milas dışında olması nedeniyle Akyer’in katılamadığını belirten Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı; “Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de tüm amatör spor kulüpleri gerçekten ekonomik açıdan büyük sıkıntılarla boğuşuyorlar. Bu nedenle kulüplere yapılacak en küçük destek bile bizler için büyük önem taşıyor.

Sayın Levent Akyer de, 2 takım (24 adet) forma yaptırarak, bizim için önemli bir eksiği tamamladı. Bu anlamda kendisine, şahsım, yönetim kurulumuz ve sporcularımız adına, katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Kendisinin de amatör sporun içinden geldiğini, yıllarca amatör liglerde hakem olarak görev yaptığını vurgulayan Levent Akyer ise, çocukluğundan ve gençlik yıllarından bu yana sürekli sporun içinde olduğunu ve özellikle de futbol ile yakından ilgilendiğini söyledi. Akyer; “İmkânlarımız ölçüsünde şahsım ve işletmem, bundan sonra da amatör spor kulüplerinin daima yanında olacaktır. Biliyoruz ki süper lig takımları, hatta Milli Takımın yolu bile amatör kulüplerde yetişen gençlerden geçmektedir. Bu anlamda toplum olarak ilçemizdeki amatör spor kulüplerine karşı daha fazla duyarlılık göstermeliyiz” dedi.

  

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık