Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor U19 Grup Şampiyonu Oldu

​​​​​​​Mustafa İçöz’ün antrenörlüğünü yaptığı Yeni Milasspor U19 Futbol Takımı geçen hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda ağırladığı lig ikincisi Yatağanspor’u 3 golle geçerek grup şampiyonu oldu.

Yeni Milasspor U19 Grup Şampiyonu Oldu

Geçtiğimiz günlerde Antrenör Mustafa İçöz yönetimindeki Yeni Milasspor U17 Futbol Takımı önce grup şampiyonu olmuş, sonrasında ise Muğla Play Off maçlarında başarılı olarak Muğla temsilcisi olma hakkını elde etmişti.

U19 A grubunda mücadele eden ilçemiz takımı Yeni Milasspor, aldığı Yatağanspor galibiyeti ile liglerin tamamlanmasına 2 hafta kala grup şampiyonluğunu ilan etti.

Yatağanspor ise grup ikincisi olarak Yeni Milasspor ile birlikte Muğla Play Off maçlarına çıkma hakkını elde etti.

U19 Ligi B grubunda ise müsabakalar tamamlandı ve Ortaca Belediyespor grup birincisi, Marmarisspor ise grup ikincisi olarak Play Off maçlarında Yeni Milasspor’un rakibi oldular.

U19 Maçında futbol ve heyecan vardı

Yeni Milasspor:3 Yatağanspor:1

Maçın Hakemleri: Hasan Cebeci, Emre Kırtepe, Nail Karacan

Yeni Milasspor: Metin Koç, Fırat Taşdemir, Egemen Yorulmaz, Serkan Katar, Ozan Solmaz, Azat İlter, Münir Yıldız, Serhat Erdoğan, Emin Koşar, Sertan Balcı, Eren Polat

Yedekler: Batuhan Şevket Gökmen Doğan Ay, Kasım Barboros, Barış Yıldız, Serhat Dinç, Emonuel Aydın

Antrenör: Mustafa İçöz

Yatağanspor: Çağlar Baş, Ahmet Alperen Uyar, Ömer Yıldırım, Emre İpek, Süleyman Kaplan, İlker Yaka, Mustafa Kamil Cura, Özkan Baş, Bülent Doyar, Anıl Çoban, Muratcan Kazıl

Yedekler: Mestan Tavas, Olcay Ayyıldız, Doğukan Bilgin, Âdem Tan, Kerem Onur Ballıkamış, Emirhan Cevizbaş, Onur Güney

Antrenör: Ahmet Karaman

Yenileneh Stadyumun ilk maçında gençler sahaya çıktılar

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunun resmi olarak açılışı törenleri sonrasında stadyumda oynanan ilk lig maçı U19 grubunda oldu.

Muğla temsilcisi olma hakkını elde eden iki takımın grup şampiyonluğu maçından galip ayrılan taraf Yeni Milasspor oldu.

Suni çim zeminde Milas’ta ilk kez sahaya çıkan 2 takımın genç futbolcuları gelecek ve umut vaat eden futbollarıyla maçı izleyen taraftarların beğenisini aldılar.

Maça hızlı başlayan ve ilk golü bulan taraf konuk takım Yatağan oldu. Gelişen bir Yatağan atağında Milas savunması topu kaleci Metin’e aktardı. Metin topu oyuna sokmakta gecikti. Yatağansporlu Ömer Yıldırım, kaleciden topu çalarak golü attı ve Yatağanspor’u 1-0 öne geçirdi.

Gol sonrası ataklarını sıklaştıran Yeni Milasspor, Yatağan ceza sahasında Münir’in düşürülmesiyle penaltı atışı kazandı. Atışı gole çeviren Münir, takımının 1-1’lik beraberlik golünü attı.

İlk yarının son dakikalarında ilk golün sahibi ve günün başarılı ismi Münir, orta sahada buluştuğu topu 18 dışından sert bir vuruşla Yatağan kalesine gönderdi. Kaleci Çağlar topu ancak filelerde görebildi.

İlk yarı 2-1 Yeni Milasspor’un galibiyeti ile kapandı.

Maçın ikinci yarısında yine etkili ve atak oynayan takım ilçemiz temsilcisi oldu. Dakika 80’de Yeni Milas atağında Azat ceza sahası içinde topa son dokunan isim oldu ve maç Azat’ın attığı son golle 3-1 sonuçlandı.

Aldığı bu galibiyetle A grubu birincisi ve şampiyonu olan Yeni Milasspor U19 takımı, Muğla temsilciliği Play Off maçlarına katılma hakkını elde etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık