Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Menteş Gençlikspor’dan teşekkür plaketi

İlçemiz spor kulüplerinden biri olan Menteş Gençlikspor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu Milas Kaymakkavağı Kavakdibi Resturantta sporcu aileleri ile bir sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Menteş Gençlikspor’dan teşekkür plaketi

16 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen kahvaltı buluşmasına Menteşe Gençlikspor Kulübü Başkanı Gürsel İnce, yönetim kurulu üyelerinden Menteş Mahallesi Muhtarı Durmuş Bayram Arıcı, Nebil Uçarsu, Durmuş Sadıç, Muslu Çoban, Hakan Kayahan, Nurettin Keleş, kulübün antrenörü Recep Çay, Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Koordinatörü Durmuş Tayfun Sarı ve sporcuların aileleri de katıldılar.

Kahvaltı sonrasında Menteşe Gençlikspor Kulüp Başkanı Avukat Gürsel İnce ve antrenör Recep Çay Menteş Gençlikspor Kulübünün kuruluş amacı ve hedefleriyle ilgili ailelere bilgiler verdiler.

“2015 yılında faaliyete geçen Milas Menteşe Gençlikspor Kulübü, yeni yönetimi ile birlikte 2018 yılı Ekim ayından buyana Milas sporuna hizmet ediyor” açıklamasında bulunan kulüp başkanı Gürsel İnce, katılımcı tüm ailelere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.. Kulüp antrenörü Recep Çay da yaptığı konuşmada, kuruldukları ilk yıllarda futbolda U17 liginde başladıklarını, 2018’de U12 kategorisinde yer aldıklarını ve U11 liginde de yer alacaklarını vurgulayarak, sporcuların ailelerinden daha çok destek beklediklerini ve çocuklarına spor yapmaları konusunda moral vermeleri ve yanlarında olmalarını istedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Menteşe Gençlikspor Kulüp Başkanı Gürsel İnce ve antrenör Recep Çay kulüplerine her zaman destek olan ve olmaya da devam eden Gözlem Ajans, Güney Ege Gazetesi ve Radyo Gözlem Müdürü Zekai Korkmaz’a teşekkür ettiler.

Korkmaz’ın teşekkür plaketini ise Menteşe Gençlikspor Kulübü adına Milas Spor Koordinatörü Durmuş Tayfun Sarı verdi.

Son olarak Menteşe Gençlikspor Kulübünün sporcu ailelerine sabah kahvaltısı veren Kavakdibi Resturant Sahibi Ufuk Çoban’a da teşekkür plaketi verildi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis