MEZUNLAR MİLAS LİSESİ’NDE BULUŞTU..

Milas Lisesi Mezunlar Derneği kurucularının düzenlediği “Mezunlar Buluşması”, Cumartesi günü saat 16:00’da Milas Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi. Uzun yıllardan “Pilav Günü” adı altında yapılan buluşmalar, uzunca bir süredir yapılmıyordu.

MEZUNLAR MİLAS LİSESİ’NDE BULUŞTU..

Milas aydınlanmasında önemli bir yeri olan Milas Lisesi, şimdilerde Cumhuriyet Anadolu Lisesi olarak ismi değişse bile, bu okulda okuyan ve mezun olan öğrenciler, “Milas Lisesi”ni hiç unutmuyorlar ve hem tekrar isminin Milas Lisesi olarak kullanılması için, hem de bundan böyle, Milas Lisesi’nde okuyan, mezun olan, öğretmen olarak görev yapanları bir araya getirmek ve zaman zaman bu tür buluşmalarla, eski dostlukları tazelemek ve sürdürmek için örgütleniyorlar.

Mezunlar Buluşması’nda, bir süredir çalışmaları sürdürülen Milas Lisesi Mezunları Derneği’nin de kurulduğu duyuruldu ve üye kaydı yapıldı. Çeşitli yıllarda Milas Lisesi’nden mezun olanlar ve okulda öğretmenlik yapanlar, bu güzel buluşma nedeniyle tertip komitesine,  Saadet Ökten ve Mustafa Ali Demirci’ye teşekkür ederlerken, kendisi de Milas Lisesi mezunu olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

“Mezunu olmaktan gurur duyduğum, ilçemizin en köklü okullarından biri olan Milas Lisesi'nin mezunları ve öğretmenleriyle pilav günü etkinliğinde bir araya geldik.

Etkinlikte aynı dönemde mezun olduğumuz arkadaşlarımızla eski günleri yad ederek, kıymetli öğretmenlerimizle hasret giderdik.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tertip komitesi başta olmak üzere tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum.

Ayrıca kuruluş aşaması tamamlanan Milas Lisesi Mezunları Derneği'nin hepimize hayırlı olmasını diliyor, tüm okuldaşlarımızdan derneğimize desteklerini bekliyoruz.”

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık