MİDOSK Olağanüstü Genel Kurula gidiyor

​​​​​​​Milas Dağcılık ve Doğa Spor Kulübü Başkanı Baki Çetinkaya, yasal gereklilikten dolayı kulübün olağanüstü genel kurul kararı aldığını duyurdu.

MİDOSK Olağanüstü Genel Kurula gidiyor
  • 19 October 2022, Wednesday 9:37

Geçtiğimiz Nisan ayında 7045 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu’nda değişiklik yapılarak dernek statüsünde kurulmuş olan spor kulüplerinin 5253 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş ve Bakanlıkça tescil edilmiş olan spor kulüplerinin, İçişleri Bakanlığı nezdindeki dosya ve kayıtları, bu kanunun yayımı tarihinden itibaren en geç 3 ay içinde Spor Bakanlığına devir ve teslim edilmesi kararı alınmıştı.

Bu kapsamda; spor kulüpleri ve üst kuruluşları, 7045 sayılı Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren en geç bir yıl içinde tüzükleri ile idari ve mali yapılarını bu kanun hükümlerine uygun getirmeleri istenmişti.

Yaşanan gelişmenin ardından Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün önümüzdeki günlerde genel kurul gerçekleştireceğini belirten Kulüp Başkanı Baki Çetinkaya, “Kulübümüz dernek statüsünde kurulmuş bir spor kulübü olduğundan ilgili kanun ve yönetmelik gereği idari ve mali yapısını ilgili kanun hükmüne uygun hale getirmek amacıyla olağanüstü genel kurul kararı aldı. Milas dağcılık ailesine hayırlı olsun” dedi.

Olağanüstü genel kurul toplantısının 6 Kasım’da saat 10’da Milas Belediyesi Kapalı Spor Salonu Toplantı Odası’nda yapılacağını belirten Başkan Çetinkaya, “Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı yeter sayısı aranmaksızın 13 Kasım tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık