Milas Yörük Obaları Kültür Derneği yönetimi MİTSO'da...

​​​​​​​"İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK"

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği yönetimi MİTSO'da...
  • 19 October 2022, Wednesday 9:40

            Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Yönetim Kurulu, yeniden Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Reşit Özer'i ziyaret ederek kutladılar. Dernek Başkanı Erkan Turgut, Milas'ın tanıtımı için işbirliğine hazır olduklarını belirterek "İşbirliğimiz yeni dönemde de sürecek" dedi.

            MİTSO ve Milas Yörük Obaları Kültür Derneği, yeni dönemde de Milas'ın ve ürünlerinin  tanıtımı için işbirliğini sürdürecek. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Reşit Özer'i ziyaret eden Erkan Turgut başkanlığındaki Milas Yörük Obaları Kültür Derneği, Özer'i ve yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayarak yeni dönemde başarılar dilediler. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Milas'ın ve Milas ürünlerinin tanıtımı için her zaman MİTSO'nun yanında olacaklarını ve etkinliklerde, fuarlarda, şenliklerde destek vereceklerini bildirdiler.

            Milas Yörük Obaları Kültür Derneğini MİTSO Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen ile birlikte konuk eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Biz Milas sevdalısıyız. Milas'ı ve Milas ürünlerini her ortamda, her fırsatta tanıtmaya çalışıyoruz. Özellikle çeşitli illerdeki fuarlarda yaptığımız tanıtımlar ses getiriyor. Sizin dernek olarak o fuarlarda yaptığınız gösteriler, bütün gözlerin MİTSO'nun standına, dolayısıyla Milas ürünlerine dönmesini sağlıyor. Bu nedenle sizlere çok teşekküre diyorum. Önümüzdeki çalışma döneminde de yine birçok fuara katılacağız. Şenliklerimiz, sergilerimiz olacak. Oralarda da yine güzel bir işbirliği yaparak Milas'ı ve ürünlerini tanıtmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık