MİDOSK’tan 30 Ağustos Tırmanışı’na davet..

MİDOSK (Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü) bu yıl da 30 Ağustos Tırmanışı düzenliyor. Kızlar Sivrisi (3070 m.) tırmanacak olan kulüp yetkilileri, yaptıkları açıklamayla, yapılacak etkinliği tanıttılar. Açıklama şöyle:

MİDOSK’tan 30 Ağustos Tırmanışı’na davet..

"Milas Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü olarak geleneksel hale getirdiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı yüksek irtifa tırmanış faaliyetini bu hafta sonu gerçekleştiriyoruz.

Bu kapsamda; 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bu hafta batı torosların en yüksek dağı Kızlar Sivrisine (3070 M.) tırmanacağız. 29-30 ağustos tarihlerinde yapılacak olan etkinliğe kulübümüzün üyeleri katılabilir.

Talep durumuna göre özel araç veya araç kiralama şeklinde planlama yapılacaktır.

Uygun kamp ve tırmanış malzemesi bulunmayanlar etkinliğe kabul edilmeyecektir.

Etkinlik için 29 ağustos cumartesi günü sabah saat 10.00 da toplanma noktamız olan garaj kahvesinde toplanacağız. Etkinlik hakkında kısa bilgilendirme ve malzeme kontrolü yapıldıktan sonra 10:30 da hareket edeceğiz.

Güzergâhımız Milas-Fethiye-Elmalı olacak. Yaklaşık 4-5 saatlik bir yolculuktan sonra Elmalı’ya varacağız. Oradan kamp yapacağımız Kızlar Sivrisi Todosk dağ evine varacağız. Kısa bir dinlenmeden sonra çadırlarımızı kuracağız.

İlk gün çadırların kurulması, dinlenme, şeklinde faaliyetimiz olacak. Havaların sıcak olması nedeniyle zirve yürüyüşümüz 03:00 civarında başlayacak. Zirvede bayrağın dalgalandırılması, zirve defterinin imzalanmasından sonra kampa dönüş olacaktır.  Koşullar elverdiğinde pazar akşamı Milas’a dönmüş olacağız.

Etkinlik sorumlumuz Hasan Çakıroğlu’ dur. Etkinliğe katılmak isteyenler isimlerini etkinlik sorumlumuza yazdırmaları gerekmektedir.

Etkinliğimizde pandemi nedeniyle kişisel hijyen, maske ve sosyal mesafe kuralına uyulacaktır.

Not: Etkinliklerimize; bulunduğu her koşula uyum sağlayan, üçün beşin hesabını yapmayan, takım ruhuyla hareket eden, kendisiyle ve çevresiyle barışık doğa dostları davetlidir.”

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık