Milli Takım’da 3 Muğlalı

​​​​​​​Türkiye- Romanya 2020-2021 Spor sezonunda Veteranlar ve Masterler Milli Maçlarına hazırlanan Türkiye Milli Karma Futbol Takımı özel bir hazırlık karşılaşması için 4-7 Eylül tarihleri arasında İzmir Foça’da toplanıyor.

Milli Takım’da 3 Muğlalı

Milli Takım Teknik Sorumlusu Güvenç Kurtar tarafından çalıştırılan Milli Karma Futbol Takımında kaleci antrenörü olarak Bodrum Veteranlar Futbol Takımı antrenörü Tanju Nayman da görev yapıyor.

Romanya Milli Karma Futbol Takımıyla Foça Stadyumu’nda 5 Eylül Cumartesi günü Saat 16.00 da karşılaşacak olan Türk Milli Takımında 3 Muğlalı sporcu da yer alacak.

 3 sporcu performanslarıyla alkış alıyorlar

Türk Milli Futbol Takımı Karmasına Bodrum Veteranlar Futbol Takımından, takım kaptanı Deniz Kibar ve savunma oyuncusu Fatih Arslan ile Milasspor Masterler Futbol takımından kaleci Metin Pozlu da davet edildi.

Son olarak Bodrum Şehir Stadyumu’nda geçen hafta sonu düzenlenen futbol şöleninde sahaya çıkan milli takıma çağrılan tecrübeli futbolcular Deniz Kibar, Fatih Arslan ve kaleci Metin Pozlu saha içersindeki performanslarıyla Milli Takım kadrosunda yer almayı hak ettiklerini gösterdiler

Foça’da 5 Eylül Cumartesi günü Romanya Milli Futbol Karma Takımıyla yapılacak olan özel futbol karşılaşmasında Milli Takımımızın Teknik Ekibinde Güvenç Kurtar, Şerafettin Camcı, Alpay Özer, Tanju Nayman ve Milli Takım Ege Bölgesi Temsilcisi Selim Demirci görev yapacaklar.

Türk Milli Takımına Çağrılan Futbolcular

Kaleciler: Metin Pozlu- Milasspor, Ali Güner- Devrekspor

Mehmet Bildiri-Foçaspor, Murat Üçpınar-Karadeniz Ereğlispor, Fatih Arslan-Bodrum Veteranlar, Murat Ocak- Samsunspor, Fatih Demirhan- Samsunspor, Serkan Tanrıseven- Foçaspor, İsmail Atalay Baydur- Çorumspor, Harun Algan-Samsunspor, Ercan Yaman-Karadeniz Ereğlispor, deniz Kibar- Bodrum Veteranlar, Hakan Alkan- Zonguldakspor, Serdar Meteler- Manisaspor, Engin Altın-Karabükspor, Koray Koçhan- Maçka Trabzon, Mustafa Kara-Çayeli Rizespor, Mehmet Kudal-Akçabatspor, Fatih Gürbüz- Foçaspor

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık