Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Belediye Personeli ile bayramlaştı

Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde Belediyenin ana bina, ek hizmet binası, Labranda ve temizlik işleri gibi çeşitli birimlerinde çalışan personelle bir araya gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat , aileleri ile geçirecekleri huzur, mutluluk ve sağlık dolu bir bayram diledi.Bayramlaşma programında Başkan Tokat’a başkan yardımcısı Mehmet Ateş eşlik etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Belediye Personeli ile bayramlaştı

Bir bayramı daha yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek sözlerine Başlayan Tokat,” Manevi ve sosyal olarak önem verdiğimiz günlerden bir tanesini yaşacağız. Bayramın aileleriniz ve sevdikleriniz için iyi geçmesini diliyorum.Bayramın tüm insanlığa barış,huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum”dedi.

2022 yılının bizim ve ülkemiz için ne anlama geldiğini biliyoruz diyerek sözlerine devam eden Başkan Tokat ,” Şimdiye kadar çalıştığımız dönem içerisinde gösterdiğiniz emek ve gayretler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.2022 yılı içerisinde yoğun tempolu bir çalışma içerisine giriyoruz. Özellikle hem personel hem de diğer ihalelerin tamamlanmasıyla çalışmalarımız hızlanacak. Mazerete ve yılgınlığa yer olmayan bir yılı yaşayacağız.Sizlerinde bu dönemde aynı gayreti göstereceğinizden eminim.Bu duygularla sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramınızı kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum”dedi.

1 Mayıs İşçi Bayramı’nın da yaklaştığını belirten Başkan Tokat ; “İşçi ve emekçinin her anlamda yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Sizleri temsil eden Sendikalarınız ile de uyum içerisinde çalışıyoruz.Yaptığımız maaş görüşmelerinde sizlerin yüksek enflasyon altında ezilmeden hak ettiğiniz maaşları almanız için elimizden geleni yapıyoruz.Bu anlamda da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü şimdiden kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım”dedi…

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık